Lovitură de teatru în familia Anamariei Prodan. Decizia cu care fiica ei cea mare, Rebecca, a surprins pe toată lumea

Anamaria Prodan se mândrește nu doar cu o carieră fabuloasă în fotbal, ci și cu familia sa, impresara având două fiice în urma căsătoriei cu Tibi Dumitrescu și un fiu din mariajul cu Laurențiu Reghecampf. În timp ce Sarah Dumitrescu, mezina dintre fetele Anamariei, este o jucătoare de baschet talentată, Rebecca a renunțat la viața de model și și-a deschis o afacere. Tânăra își dorește să îi calce pe urme mamei sale, astfel că s-a reorientat către un business.

Rebecca Dumitrescu este fiica cea mare a Anamariei Prodan, în vârstă de 22 de ani, care a cochetat o lungă perioadă de timp cu o carieră în modelling, la care a renunțat o perioadă de când și-a deschis o afacere. Tânăra a absolvit recent Institutul Maragoni din Italia, iar acum se poate considera un designer cu acte în regulă.

Pentru că experiența de pe podiumurile de modă, unde a defilat inclusiv pentru nume mari precum Dolce&Gabbana, și anii de studiu se îmbină perfect, Rebecca a decis să intre în afaceri și și-a deschis magazinul “Remundi”. Noua activitate a fiicei Anamariei Prodan este legată în mod evident de haine, astfel că Rebecca speră să aibă succes cu magazinul de haine. Deși se bucură de celebritatea mamei sale, tânăra își dorește să demonstreze că se descurcă pe cont propriu, ducând mai departe averea și numele familiei sale.

„Cel mai important lucru din lume este educația! Vreau să duc mai departe imperiul construit de familia mea, să-i fac mândri de mine și să le mulțumesc pentru toată educația și eforturile pe care le-au făcut pentru mine”, spunea Rebecca Dumitrescu în urmă cu mai mult timp.

Fiica Anamariei Prodan a activat o perioadă în fotbal
Rebecca și-a susținut mereu mama, chiar și după ce impresara s-a despărțit de Tiberiu Dumitrescu, fostul său soț și tatăl celor două fiice ale sale. Deși au trecut ani buni de la divorț, Rebecca l-a primit cu brațele deschise pe actualul soț al agentei FIFA, Laurențiu Reghecampf. Iar sprijinul față de mama sa nu a încetat niciodată. Deși tânăra este atrasă de zona creativă și de cea artistică, Rebecca nu a ezitat să se implice într-un club de fotbal.

Aceasta a făcut parte o perioadă de timp din Consiliul Director al echipei Hermannstadt, unde a ajutat-o pe mama sa pentru că Anamaria Prodan era agent FIFA și nu putea ocupa și această funcție. Experiența a fost una de bun augur pentru Rebecca, fiica Anamariei recunoscând că este obișnuită din familie cu dragostea pentru fotbal.

„Noi, ca familie, respirăm fotbal și în general sport. Mă alătur celor ce își doresc să facă performanță, celor ce iubesc să vadă bucurie pe stadion și celor ce promovează sportul, adică viața. Sportul și fotbalul, mai ales, trebuie să trăiască și să meargă mai departe. Este păcat să le lăsăm să moară. Sibiul este un oraș minunat, cu oameni minunați, care merită o echipă minunată”, explica Rebecca Dumitrescu pentru Fanatik.