Anamaria Prodan, avertisment pentru milionarii dispuși să fie nașii lui Laurențiu Reghecampf și ai Corinei:

Anamaria Prodan trece prin momente cumplite. Laurențiu Reghecampf a depus actele de divorț după ce s-a aflat că ar trăi o poveste de dragoste cu Corina Bilcon. Mai mult, au și apărut imagini cu cei doi. Aceștia nu s-au mai ascuns și s-au pozat în timp ce se îmbrățișau.

Agentul de jucători a dezvăluit că va anunța, luni, punctul oficial de vedere al familiei. Situația s-a inflamat după ce s-a aflat că presupusa amantă a lui Reghecampf este însărcinată în trei luni. A fost lovitu.ra de grație primită de Anamaria Prodan.

Anamaria Prodan l-a avertizat pe Mihai Rotaru
Impresarul a ieșit deja la atac și a avut reacții d.ure. Nu a pus tunurile numai pe femeia care ar locui deja alături de Laurențiu Reghecampf. I-a transmis un avertisment și patronului Universității Craiova. Acesta și-ar fi dat acordul să fie naș la nunta lui Reghecampf cu Corina.

„Ați vorbit cu Rotaru, dacă vrea să fie naș de cununie? Păi Rotaru nu se mai respectă? Familia Rotaru promovează ideea de familie! Nu cunună presupuse amante cu antrenorii de la echipă„, a fost mesajul transmis de Anamaria Prodan pe contul ei de Instagram.

Vedeta a reacționat și după decizia luată de Adrian Thiess, de a fi naș de botez al copilului așteptat de Corina Bilcon, pe numele real Corina Caciuc.

„Thiess face glume și trimite mesaje celor din presă (văzute de mine). Aru.ncă o.ase în aer ca la dresaj de câini și mulți sar să le prindă din zbor. Of, sunt prea fine glumele lui Adrian. Nu v-am declarat că botezăm amândoi? Pentru Soare, orice„, a mai spus Anamaria.

Ce a declarat Adrian Thiess
Adrian Thiess este omul care este dispus să boteze copilul. Acesta a rupt tăcerea despre scandalul care a zgud.uit showbiz-ul românesc și a oferit detalii surprinzătoare. Celebrul Ronnie O’Sullivan va fi invitatul special.

”Încă nu se știe se.xul copilului, dar mi-aș dori să fie băiat, ca să îl cheme Adrian! Va fi un botez superb, vor fi invitați de seamă. Vine și Ronnie O’Sullivan. Am vorbit deja cu Ronnie, își dorește să participe! O să fie invitat special”, a spus Adrian Thiess, pentru cancan.ro.