Anamaria Prodan: „Pleacă din această căsnicie cu salariul de la Universitatea Craiova și cu bonurile de masă. Dacă această fată e gravidă…”

Anamaria Prodan a confirmat separarea definitivă de soțul ei, Laurențiu Reghecampf. Se.xy-impresara nu are de gând să se împace cu cel care i-a stat alături 15 ani din viață, pentru că nu poate ierta trădarea la care a fost supusă. După ce au existat mai multe zvonuri despre averea celor doi, iată că vedeta a dat cărțile pe față și a spus cum stau lucrurile.

Anamaria Prodan a ținut să precizeze că nu are nimic de împărțit cu tatăl băiețelului ei, asta pentru că toată averea este moștenită de la mama ei, Ionela Prodan.De altfel, impresara susține că dacă acea tânără, Corina, este cu adevărat însărcinată, atunci acest lucru este o problemă pentru Reghecampf.

Soția lui Reghecampf spune că antrenorul de fotbal a muncit enorm, însă niciodată pentru ea.

Mai mult, Anamaria Prodan susține că Reghe trebuie să lase tot ce are copiilor lui.

”Nu avem nimic de împărțit, toată averea este moștenită de la mama mea. Am văzut o grămadă de discuții că „i-a luat banii lui Reghecampf”. Laurențiu Reghecampf, dacă pleacă din această căsnicie, pleacă cu salariul de la Universitatea Craiova, cu bonurile de masă, și o singură casă în America. El a muncit enorm, a muncit pentru altcineva, nu pentru mine.

Mă distrez că toată lumea întreabă. Laurențiu trebuie să lase totul copiilor lui. Ce să merite? Ce dacă nu avem nimic împreună? Am trăit din acei bani.

Laur știe că a greșit și fiind un om atât de bun, știe în ce s-a băgat. Doar că acum, dacă această fată e gravidă, e o mare problemă. Nu poți să te joci cu sufletul unui copil.

I-aș transmite să nu uite niciodată că atunci când greșești de foarte multe ori în viață și faci aceeași greșeală și lasi copiii și familia, Dumnezeu nu te ajută și vii pe pământ ca un suflet firav și nu crești. Acum doi ani jumate unde era Laurențiu? Era sus, în Dubai, câștiga cupe. Acum unde este?! Acum este în genunchi, îmi doresc să se ridice și dacă face o familie cu domnișoara asta, să nu facă aceeași greșeală pentru a patra oară. Niciodată nu trebuia să se ajungă aici”, a spus Anamaria Prodan, în emisiunea lui Măruță.