Cum arată bebelușul Andreei Ibacka și a lui Cabral. Prezentatorul tv a făcut publică imaginea

Cum arată bebelușul Andreei Ibacka și a lui Cabral. În urmă cu câteva zile, Andreea Ibacka a adus pe lume un băiat perfect sănătos. Cabral este cel mai fericit bărbat, după ce soția sa i-a mai dăruit un copil. Recent, prezentatorul a postat pe pagina de sa de Facebook o imagine alături de fiica și băiețelul său, arătându-i chipul micuțului.

Cum arată bebelușul Andreei Ibacka și a lui Cabral. Prezentatorul tv a făcut publică imaginea
Cum arată bebelușul Andreei Ibacka și a lui Cabral. Andreea Ibacka a adus pe lume cel de-al doilea copil, făcându-l cel mai fericit pe Cabral. Actrița a născut un băiețel perfect sănătos, iar acum prezentatorul tv este de-a dreptul topit după copiii săi. Recent, vedeta de la Pro Tv a publicat o imagine emoționantă pe pagina sa de Facebook, în care apare alături de copiii lui. Cabral apare în pat alături de Namiko și băiețelul său. Cu această ocazie, fanii au putut să-i vadă chipul băiețelului, aceasta prima imagine postată cu cel mic. Imaginea a strâns mii de aprecieri în mediul online, iar mulți au ținut să-l felicite pe Cabral.

Cabral și Andreea Ibacka și-au dorit foarte mult să devină părinți pentru a doua oară. Când au aflat că actrița este din nou însărcinată, cei doi au fost extrem de bucuroși. ”Bebe e incredibil, e un băiețel super cuminte, nici nu știu cu cine seamănă, adică cu taică-su în niciun caz. Mănâncă, doarme, e liniștit, foarte rar plânge. La naștere a avut 3240 de grame și 52 de centimetri, nota 10, premiant”, a spus Andreea Ibacka pe InstaStory, după ce a născut.

Actrița le-a povestit fanilor cum a aflat că este însărcinată pentru a doua oară. Deși aceasta i-a spus soțului ei că simte că este însărcinată,prezentatorul tv nu a crezut-o și a trecut rapid peste acest moment. Cu toate astea, blondina a mers la o farmacie pentru a cumpăra teste de sarcină. Așadar, Andreea nu a mai avut răbdare și și-a făcut testele de sarcină în oraș. „Nu are de ce să se plângă. Weekendul ăsta merge cu motoarele, weekendul trecut a fost la raliu, mai are și bărci în plan. Bine că a fost în iarnă acasă. Pe Cabral l-am anuntat prima dată când am rămas însărcinată. Într-o sâmbătă dimineață am simtit fluturi în stomac. Și l-am anuntat că banuiesc ca aș fi însărcinată, a zis „bine bine’. Ne-am dus la un magazin, am zis să luăm două teste, să fim siguri. Eu sunt organizată, am agendă, planuri și nu pot așa oricum. Când aud de cineva care face test la benzinărie sau la serviciu, nu aș avea cum. Și, totuși, m-a ros curiozitatea’, a declarat actrița.