Simona Halep, adevărul despre problemele din căsnicia cu Toni Iuruc

Multe s-au spus despre relația dintre Simona Halep și Toni Iuruc. Sportiva s-a căsătorit cu alesul ei și trece printr-o perioadă frumoasă din viața ei, însă a vrut să lămurească anumite probleme care nu îi dau pace încă de când s-a decis să ajungă în fața altarului.

Simona Halep, dezvăluire surprinzătoare despre căsnicia cu Toni Iuruc
Simona Halep a învins-o pe Gabriela Ruse cu un scor de 6-1, 6-2, la Transylvania Open. Tenismena a participat la o conferință de presă după meciul de tenis, unde a discutat și despre mariajul pe care îl are cu Toni Iuruc. Un zvon a supărat-o pe sportivă, așa că ea a ținut să vorbească despre respectivul subiect.

Tenismena s-a căsătorit civil cu Toni Iuruc la scurt timp după ce a primit inelul de logodnă din partea afaceristului. Cei doi s-au bucurat de un eveniment discret ținut în Constanța, dar se pregătesc să organizeze și cununia religioasă, care o să aibă loc anul viitor.

Simona Halep: ‘Mă susține să continui să joc’
Totuși, mulți au susținut că Simona Halep o să își dedice mai mult timp vieții de familie, fără a se mai axa așa de mult pe carieră. Sportiva a ținut să vorbească despre acest zvon, mărturisind că tenisul este o parte importantă din viața ei și partenerul său o susține să joace în continuare.

„Mulți oameni au spus că mă voi duce în jos după petrecerea de nuntă, dar eu nu am spus așa ceva! Soțul meu îmi e alături și sunt fericită. Mă susține să continui să joc.”, a spus Simona Halep la conferința de presă, potrivit Playsport.

Ce a transmis Simona Halep despre cariera ei
Nu este prima oară când Simona Halep vorbește despre cariera ei spectaculoasă din tenis. Sportiva mărturisea înainte să plece la Indian Wells că partenerul său o încurajează să facă performanță în continuare. Aceasta a explicat că își dorește să aibă copii după ce o să se retragă.

„Finalul carierei mele nu e aproape. Îmi doresc mult să mai joc. Am avut accidentări şi am avut dubii că mai pot continua, dar acum sunt fit şi-mi doresc să mai joc doi, trei, patru ani.

În ultimii doi ani şi jumătate, de când l-am cunoscut pe Toni, mă încurajează să joc cât mai mult, e un plus pentru viaţa mea profesională. E emotiv în tribună. Preferă să stea mai departe de lojă. A mai stat în lojă şi am pierdut, e superstiţios.

Visez la copii, la o familie mare şi fericită pentru următorii 30 de ani. Îmi doresc să mai joc tenis în următorii ani şi să fiu sănătoasă. Se schimbă treaba cu sau fără tenis. Îmi doresc să rămân în tenis.

Am început să gust tenisul fără presiune şi fără stres. După ce mă voi lăsa de tenis, îmi doresc să am şi copii. M-am schimbat, sunt mai relaxată cu oamenii. Vorbesc mai mult, sunt mai veselă, sunt doritoate de noi ieşiri, de noi prieteni.”, a precizat Simona Halep.