Cine este, de fapt, bărbatul cu care a fost fotografiată Anamaria Prodan. Surpriză în România

O imagine cu Anamaria Prodan, surprinsă alături de un tânăr misterios în Aeroportul din Dubai, a creat vâlvă pe rețelele de socializare. Și aceasta deoarece impresara se află în plin proces de divorț cu Laurențiu Reghecampf. Din câte se pare, Anamaria și respectivul bărbat sunt buni prieteni, iar acesta ar avea un trecut tumultuos.

În momentul de față, toată presa mondenă este cu ochii pe noutățile din divorțul momentului. Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf trec printr-o perioadă nu tocmai bună, chiar dacă anumite persoane sunt convinse că cei doi se vor împăca. Iar povestea lor este departe de a se fi terminat, mai ales că au și un copil împreună.

Anamaria Prodan, surprinsă alături de un tânăr misterios
Recent, Anamaria Prodan a postat o fotografie inedita pe pagina sa de Instagram. Impresara apare alături de un tânăr, şi conform descrierii, se aflau împreună în aeroportul din Dubai! Se pare că cei doi sunt buni prieteni, iar el are un trecut destul de tumultuos! Anamaria Prodan a părăsit România şi a postat o imagine inedită pe o reţea de socializare. Fosta soţie a lui Laurenţiu Reghecampf apare alături de Mihnea Grigoriu, devenit cunoscut în Romania după ce a avut o relaţie cu una dintre fetele lui Gigi Becali.

Tânărul este cunoscut drept cel mai bogat puşti din ţară şi are un succes teribil în rândul fetelor frumoase. Mihnea Grigoriu are o mare pasiune: maşinile de lux şi este posesorul unuia dintre cele mai valoroase garaje din Bucureşti. Astfel, tânărul deţine două Lamborghini Urus, un Ferrari FF, Bmw X5 M E 700, Range Rover Mansory şi un Porsche Cayenne Hamann. Potrivit presei, colecţia sa de maşini valorează aproximativ două milioane de euro.

În trecut, Mihnea Grigoriu a avut o relaţie cu Alexandra, fiica mijlocie a lui Gigi Becali. Cei doi au avut o relaţie de lungă durată, dar s-au despărţit după ce fiica milionarului şi-ar fi prins iubitul cu altă femeie.

Ce spune Carmen Harra despre Anamaria Prodan şi Reghe
Carmen Harra a analizat divorţul dintre Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf! Prezicătoarea a interpretat despărţirea din punct de vedere numerologic şi al datelor de naştere ale celor doi. Potrivit acesteia, urmează vremuri interesante pentru Reghe şi Prodanca!

„Este fascinant ce arată numerologia pentru cele trei femei (Mariana, Anamaria și Corina – n.r.) din viața lui Reghe. Conform calculațiilor numerologice, el cu prima soție (Mariana Pfeifer – n.r.) a fost într-o relație temporară, iar cu a doua (Anamaria Prodan – n.r.) nu a fost o relație de suflete-pereche. Și el și Anamaria și-au creat o karmă rea cu Mariana. Este fascinant că Anamaria și Mariana se cunosc din vieți anterioare. Din păcate, numerologia lui arată că se repetă karma și (Laurențiu Reghecampf – n.r.) va trece și prin al treilea divorț tot înainte să se împlinească 14 ani de mariaj. În codul lui are patru căsnicii, deci vor urma încă două căsătorii. Totuși, Anamaria are o relație karmică cu Luca Reghecampf, primul lui copil”, a precizat Carmen Harra.