Un caz uluitor i-a pus la încercare pe procurorii din Nebraska, Statele Unite ale Americii

Un bărbat din Nebraska, Statele Unite, a ajuns după g.ratii după ce s-a căsătorit cu propria fiică, în vârstă de 20 de ani. Acesta îşi ab.andonase copilul la scurt timp după naştere, iar în trecut întreţinuse relaţii am.oroa.se cu sora vitregă a fetei.

Un caz hal.ucinant i-a pus la încercare pe procurorii din Nebraska, Statele Unite ale Americii.

S-a dovedit că Travis Fieldgrove s-a căsătorit cu propria fiică, Samantha Kershner. Acesta îşi ab.andonase fata la scurt timp după naştere, dar „destinul” i-a adus împreună două decenii mai târziu.

Tânăra, care avea 20 de ani la începutul poveştii am.oro.ase, îşi dorea ca relaţia să funcţioneze, relatează Mirror. Mai mult, se pare că înainte de oficializarea nunţii, bărbatul a avut o i.dilă cu sora vitregă a Samanthei.

Fericirea proaspeţilor însurăţei nu a durat mult. Legea i-a ajuns din urmă, iar Travis Fieldgrove va ispăşi după g.ratii sen.tinţa de doi ani de înch.isoare.

Cuplul a ajuns în atenţia poliţiştilor după ce s-au afişat împreună pe Facebook. Potrivit declaraţiilor oferite de poliţişti, totul ar fi pornit din „competiţia” celor două surori de a-l cuceri pe bărbat, un pariu născut din gelozie. Iniţial, şi-au negat relaţia de rudenie, însă rezultatele testelor ADN nu au lăsat loc de îndoială că Samantha e fiica lui Travis.