Cântăreața celebră din cauza căreia s-a pensionat Petrică Mîțu Stoian:

O celebră interpretă de muzică populară l-a umilit pe Petrică Mîțu Stoian. Un scandal uriaș a pornit după d.ecesul cântărețului. Ce se întâmplă în lumea showbiz-ului și ce probleme aveau cei doi colegi de breaslă?

O cântăreață l-a făcut pe Petrică Mîțu Stoian să se pensioneze
Decesul fulgerător al lui Petrică Mîțu Stoian a șocat o lume întreagă. Prietenii cei mai apropiați îl plâng acum și așteaptă decizia autorităților în privința cauzei d.ecesului său, timp în care impresarul regretatului solist își amintește lucruri negre trăite de acesta.

Doru Gușman spune că Niculina Stoican a fost cea care l-a terorizat pe Mîțu Stoian în timpul vieții, motiv pentru care cel din urmă a ales să se pensioneze. Solista neagă acuzațiile care îi sunt aduse. Sora regretatului interpret de muzică populară a decis să depună trupul neînsuflețit al artistului la sediul Ansamblului Maria Tănase, lucru care a picat ca un trăznet asupra impresarului.

El spune că prietenul său bun nu și-ar fi dorit deloc acest lucru. Totul în contextul în care ar fi avut neînțelegeri cu managerul de acolo. Amintim că Niculina Stoican se ocupă de adunare în această direcție.

„A plecat foarte supărat. Și a plecat din cauza ei, a Niculinei Stoican, pentru că îl teroriza, îl umilea. Mai exact, nu s-a dus la un spectacol sau nu știu eu ce nu a făcut și i-a făcut adresă la primărie, iar primăria i-a tăiat ziua și așa mai departe. Și a zis: “Nu mai suport”.

S-a pensionat din cauza ei. Să scape de ea, să nu o mai vadă. Sunt cuvintele lui:” Nu vreau să o mai văd că pe asta, o știu”. Reproduc: „îi știu și dinții din gură și nu suport să mă umilească ea”. Știe toată lumea. Nu mi-a spus numai mie, știu cântăreții mari. (…)”, a spus impresarul.

Bărbatul a declarat că și-ar fi dorit ca Mîțu Stoian să fi fost adus acasă, dar sora lui a schimbat planurile după discuțiile purtate cu Niculina Stoican. Cel din urmă a subliniat că solista nu-l ‘lasă nici m.ort în pace.’

„Și nu îl lasă acum nici m.ort, deci nici m.ort nu îl lasă în pace. Vrea să se r.ăzbune, pe mine, în primul rând. De ce? E problema ei și pe el. El a spus așa, și știe multă lume. „Nici sufletul nu-mi mai calcă pe la Maria Tănase”, Enceanu știe.

L-a rugat pe Enceanu să ia un tablou, avea un tablou acolo, nu știu ce tabou avea și l-a rugat pe Enceanu să i-l aducă acasă. Cred că este ultimul lucru pe care l-ar fi dorit să-l ducă la Maria Tănase.

Eu nu am nicio putere pentru că m-a amenințat soră-sa că dacă mai continui cu dusul acasă îl ia și îl înm.ormântează la Isverna, a mai spus impresarul”, a mai detaliat acesta, conform spynews.ro.