Ultima ora: Benone Sinulescu a incetat din viata

Benone Sinulescu a mu.rit. La doar câteva zile de la moa.rtea lui Petrică Mîțu Stoian o altă veste tragică a fost anunțată. Benone Sinulescu s-a stins din viață la vârsta de 84 de ani.

Celebrul interpret de muzică populară s-a stins din viață joi, 18 noiembrie. Benone Sinulescu avea 84 de ani, iar în ultima perioadă s-a confruntat cu numeroase probleme de sănătate. Vestea a fost anunțată cu puțin timp în urmă, iar apropiații artistului sunt șocați. Benone Sinulescu a scos 26 de albume în cariera sa, cucerind lumea cu talentul său artistic. Potrivit Impact.ro, soția artistului a anunțat că artistul a murit în urmă cu puțin timp, iar sicriul cu trupul neinsuflețit al actorului va fi depus la o casă mortuară.

„Am rămas singură, era bine, ne bucuram, dar a făcut o pneumonie de aspirație și s-a dus, n-a vrut să fie dus la spital, de frică, din cauza C.ovid-19. A murit astăzi, la orele 14.30, îl ducem la o casă mort.uară, la o firmă, apoi de aici o să-l ducem la Filarmonica, îl vom înmorm.ânta la Eternitatea. El este în casă acum, în pat, așteptăm firma mortu.ară să vină, sunt distrusă de durere. Nu am nevoie de nimic, pe el înapoi nimeni nu îl mai întoarce!”, a declarat, în exclusivitate pentru Impact.ro, soția lui Benone Sinulescu.

Artistul se simtea rau de cateva luni si chiar fusese internat în spital. Deși sotia sa a declarat la acea vreme că Benone Sinulescu se simte bine, starea sa de sănătate s-a agravat. Interpretul de muzică populară nu și-a mai făcut apariția pe micile ecrane de mul timp. Cântărețul se afla internat în spital de duminică, iar starea sa de sănătate s-a înrăutățit, iar astăzi a dece.dat în jurul orelor 14.50. Benone Sinulescu avea mai multe probleme de sănătate, printre care și o pneumonie.

Deși artistul a mai fost internat în spital în luna iunie, după ce a fost găsit inconștient de către apropiați, medicii au reușit să-l stabilizeze. Mai mult, interpretul de muzică populară a fost la o clinică de recuperare. Din păcate, de această dată, organismul artistului a cedat, iar medicii nu au mai putut face nimic pentru a-l salva.