Andreea Marin, despre ritualul său de înfrumuseţare: ”Fiecare om are povestea lui. Îi stă bine în propria ramă”

Andreea Marin este o femeie frumoasă şi plină de mistere! Vedeta a decis să împărtăşească cu fanii câteva despre trucurile de înfrumuseţare, dar şi despre ritualurile pe care le are zilnic pentru a arata atât de bine.

Andreea Marin este o femeie frumoasă şi plină de mistere! Vedeta a decis să împărtăşească cu fanii câteva despre trucurile de înfrumuseţare, dar şi despre ritualurile pe care le are zilnic pentru a arata atât de bine.

Andreea Marin este una dintre cele mai frumoase vedete de la noi. Cunoscută de mai bine de două decenii, vedeta a trebuit mereu să arăte perfect în faţa camerelor de filmat. Invitată la Antena Stars, cunoscuta prezentatoare a vorbit despre ritulurile de înfrumuseţare pe care le are în viaţa de zi cu zi: „În timp am învăţat că dacă nu mă simt confortabil în papucii altcuiva, să îi pun pe ai mei. Fiecare om are povestea lui. Îi stă bine în propria ramă, nu în fotografia altcuiva. Am ritualurile de frumusețe dimineaţa. Folosesc apă termală, iar demachierea este foarte importantă, pentru că am şi o meserie care implică machiat. (…) Eu sunt mai băieţoi. Chiar zilele trecute am filmat un astfel de ritual. Am pus acaest filmuleţ şi nu era dat pe repede înainte, aşa cum m-au întrebat mulţii, ci așa fac eu lucrurile. Mai rar mă văd oamenii în asemenea ipostaze”, a declarat Andreea Marin, în cadrul emisiunii Răi da’ Buni”.

Vedeta a mărturisit că atunci când nu se ocupă de cariera profesională, acasă se ocupă de grădină. Îi place să aibe grijă de ea şi se foloseste de toate produsele şi plantele pe care chiar ea le cultivă şi le îngrijeşte cu multă atenţie.

Andreea Marin a avut parte de zile de vis, în Grecia, acolo unde a mers alături de iubitul ei. Vedeta nu a stat locului o clipă, ci a vizitat cele mai frumoase locuri din Grecia. Andreea Marin este o persoană credincioasă şi ştie că nimic nu ar fi fost posibil în viaţa ei fără ajutorul Lui Dumnezeu, astfel că încearcă să meargă cât mai des la biserică sau la mănăstiri.

Relaţie discretă, dar solidă cu iubitul ei
Deşi sunt împreună de o bună bucată de vreme, Andreea Marin a decis să ţină încă private imaginile realizate în compania iubitului. Chiar dacă nu s-a ascuns să-i dezvăluie identitatea, Andreea Marin a fost reticentă în apariţii împreună, semn că relaţia decurge mult mai bine în acest fel.