Cât costă operația de cantopexie pe care Bianca Drăgușanu și-a făcut-o pentru a-și schimba înfățișarea

Bianca Drăgușanu (39 de ani) nu a ascuns niciodată că iubește intervențiile estetice. Prima operație pe care și-a făcut-o a fost cea de la nivelul bustului. Ulterior, în februarie 2020, Bianca și-a schimbat implanturile mamare cu un model mai nou, din motive medicale.

De-a lungul trecerii timpului, Bianca Drăgușanu și-a modelat nasul, subțiat gleznele, mărit buzele și pus implanturi fesiere. Totodată, modelul are fațete dentare și a apelat la un lifting facial pentru a obține un aspect întinerit și pentru a-și accentua linia mandibulei.

Cel mai recent, Bianca Drăgușanu a suferit o operație de cantopexie, menită să deschidă și alungească privirea în scopul obținerii unui aspect întinerit și mai atrăgător. Prin intermediul cantopexiei se realizează ridicarea unghiului extern al ochiului, creând iluzia ochilor de pisică sau vulpe. O astfel de intervenție poate costa în jurul a 2.500 de euro.

În mai 2021, modelul și-a redefinit maxilarul și și-a modificat forma buzelor. Cu două luni înainte, Bianca și-ar fi remodelat și nasul.

„Urmează să-mi fac o rinoplastie pentru a avea un nas exact ca filtrul meu, mai mic, mai subțire… Majoritatea prietenilor mi-au zis să nu fac treaba asta, dar eu așa mă simt mai încrezătoare în mine. Abia aștept să mă modeleze așa cum vreau eu. O să am un năsuc de vis, dar o să vă pun poze și insta-uri și cu mine post-operator”, spunea modelul în martie 2021.

„Mă voi opera până în momentul în care voi considera că sunt perfectă, că sunt bine și că sunt cum vreau să fiu. Pot face mici îmbunătățiri pe ici, pe colo, care să-mi ofere un confort psihic, care să mă facă să mă simt eu bine. Eu fac lucrurile astea pentru mine, nu pentru altcineva. Asta e, îmi asum”, a mai declarat Bianca Drăgușanu în decembrie 2021, pentru Spynews.

Bianca Drăgușanu a fost căsătorită cu prezentatorul TV Victor Slav, alături de care are o fiică, Sofia Natalia (5 ani), și cu fostul om de afaceri Alex Bodi.