Fosta soție a președintelui rus susține că a fost înlocuit cu o sosie

Să fie oare Vladimir Putin mo.rt? Fosta soție a președintelui rus a făcut un anunț șocant pe data de 15 martie 2015. Ludmila Aleksandrova susține că liderul a fost înlocuit cu o sosie, după ce a dece.dat. Care să fie, de fapt, adevărul?

Războ.iul ordonat de Vladimir Putin a șocat pe toată lumea, iar unii se întreabă dacă fosta soție a președintelui rus spune, de fapt, adevărul. Ludmila Aleksandrova susține că liderul a fost înlocuit cu o sosie, după ce a mu.rit pe data de 15 martie 2015.

Totul ar fi început într-o noapte, când Vladimir Putin ar fi stat de vorbă cu fiicele sale și nu s-ar mai fi întors acasă. Imediat după dispariția președintelui rus, Ludmila Aleksandrova a mărturisit că a fost amenințată și sfătuită să tacă cu privire la moar.tea liderului.

Fosta soție a președintelui din Rusia susține că asa.sinarea lui Vladimir Putin ar fi fost plănuită bine, iar multe sosii au fost pregătite pentru a-l înlocui. O bună perioadă de timp, liderul nu s-a afișat în public. Marii reprezentanți ar fi ascuns adevărul, povestind populației că președintele era grav bolnav.