Cum arăta Adelina Pestrițu înainte să se mărite cu Liviu Vârciu, când era dansatoare în Ibiza

Adelina Pestrițu, una dintre cele mai urmărită vedete de pe Social Media, cu peste un milion de urmăritori pe Instagram, nu avut mereu succesul de care se bucură astăzi.

Bruneta și-a câștigat primii bănuți, la numai 19 ani, într-un club din Ibiza, ca dansatoare. Acolo s-a împrietenit și cu colega sa de dans, Oana, fosta bebelusă a Cârcotașilor. Și tot acolo, vedeta și-a cunoscut și primul soț. (n.r. Liviu Vârciu)

„Am fost bune prietene, am fost la Ibiza împreună. Ea dansa în club. Dansa house, dar trebuia să știi mai multe stiluri de dans. castingul era foarte strict. Trebuia, în primul rând, să fie o fată foarte frumoasă, să arate foarte bine și se mergea pe stilul foarte dinamic de dans, nu pe cel lasciv.” a declarat cu ceva timp în urmă bebelușa Oana.

La 21 de ani, Adelina Pestrițu s-a întors în România și a partipat la primul său concurs de frumusețe, unde a câștigat, de altfel, bani frumușei. Vedeta care i-a inmânat premiul a fost Cătălin Măruță. Pentru titlul de Miss Bamboo, vedeta a câștigat atunci suma de 5.000 de RON, abonament la sală, ținute vestimentare în valoare de 1500 de euro, dar și o excursie pentru două persoane, în Turcia.

După cariera în modelling, Adelina Pestrițu a început să cocheteze cu televiziunea. A fost asistenta lui Mihai Morar la emisiunea „Răi da’ buni”, apoi a prezentat, la Kanal D, emisiunile ”D Paparazzi” și ”WOWBiz”.