Vasy Borneu, prima declarație despre relația cu Anamaria Prodan. Cine este, de fapt, tânărul care a mai marcat la domnișoare de oraș din showbizul autohton

Anamaria Prodan a pus iarasi lumea mondena pe jar dupa ce a aparut alaturi de un alt tanar pe nume Vasy Borneu.

Anamaria Prodan și Vasy Borneu s-au afișat împreună și țoață lumea mondena a început din nou să vorbească despre un posibil iubit al sexy impresarei, însă nimeni nu s-a mai grăbit să îl facă amorez pe noul bărbat cu care s-a fotografiat femeia de afaceri din Romania.

În ultimele luni, Anamaria Prodan a fost surprinsa în compania multor oameni de afaceri tineri, mai ales în Dubai acolo unde și impresara derulează mai multe business-uri ale familiei. Daca săptămână trecuta, țoață presa a scris despre Tudor Oros și legătură lui cu s.exy impresara, săptămână aceasta a fost rândul lui Vasy Borneu, un tânăr milionar din Franța.

Vasy Borneu nu este străin de plaiurile mioritice doarece a mai marcat la vedete din showbiz-ul autohton printre care Simona Trâșcă de care s-a despărțit ulterior pentru Luana, o tânără cu potențial finaciar, părinții ei având mai multe centre comerciale în Oradea. Însă, nici domnișoară nu a fost de ajuns pentru tânărul cuceritor și astfel, a ajuns la fiica cea mica a lui „dom Profesor” Dana Voiculescu cu care s-a afișat în în urma cu doi ani pe o plaja din Romania.

Însă, de atunci nu se mai știe nimic de vasy Borneu, asta până când a intrat în peisaj Anamaria Prodan. Se pare că cei doi pun la bătaie o noua asociere în business-ul cu criptomonede, domeniu în care s-a lansat în Dubai și Vasy Borneu. Însă, imediat ce ambii s-au fotografiat împreună, au început și clevetirile pe la colturi.