Surpriza inceputului de an. Este gravida si va avea o fetita!

Marian Godină este în culmea fericirii! Polițistul va fi tătic și urmează să aibă o fetiță. El speră că cea mică va fi la fel de frumoasă precum soția sa, Georgiana, pe care o iubește nespus.

O veste frumoasă i-a umplut sufletul de bucurie polițistului Marian Godină. Polițistul este în culmea fericirii, după ce a aflat că va fi tată de fetiță și speră ca cea mică să semene cu frumoasa lui soție, Georgiana.

Marian Godină este în culmea fericirii că va fi tătic. El a spus că pentru că sunt prea mulți băieți pe metrul pătrat în ogradă, a vorbit cu barza să le aducă anul acesta o fetiță.

,,Pentru că suntem prea mulți băieți pe metrul pătrat în ogradă, am vorbit cu barza să ne aducă anul ăsta o fetiță. Pentru că barza nu ne-a răspuns, am vorbit cu bărzoiul și ne-a rezolvat el”, a scris Marian Godină pe pagina lui de Facebook.

Polițistul a strâns în 12 ore 30.000 de reacții și 3.500 de comentarii la postare. Marian Godină are un cont cu 572.000 de urmăritori, iar postarea în care a spus că soția lui îi va dărui o fiică, i-a adus foarte multe mesaje în care a fost felicitat.

Agentul a răspuns la unul dintre comentariile pe care le-a primit la postare și a spus că ar vrea ca cea mică să semene cu Georgiana, soția lui.

,,Sper să semene cu Georgiana”, a scris polițistul.

Marian Godină a fost felicitat de foarte multe persoane, iar printre acestea se află și Lucian Mândruță și Traian Berbeceanu, care este nașul de cununie al polițistului, dar și prefect al Bucureștiului.

Marian Godină este polițist din 2006
Marian Godină are vârsta de 35 de ani și este polițist din anul 2006. Soția lui, Georgiana, are 29 de ani și cei doi sunt căsătoriți din anul 2018. Lucrează la Serviciul de Acțiuni Speciale Brașov din 2017, după ce a fost polițist la Brigada Rutieră Brașov.