Bianca Drăgușanu a fost curtată de Cristi Borcea: „O să se supere nevasta lui”

Bianca Drăgușanu a uimit pe toată lumea în momentul în care a vorbit despre bărbații celebri care au curtat-o de-a lungul timpului, dar cărora ea nu le-a dat atenție. Ei bine, prin prisma declarațiilor pe care le-a făcut, diva a lăsat de înțeles că cel care i-a făcut avansuri este nimeni altul decât Cristi Borcea.

Bianca Drăgușanu a fost invitată la Teo Show, unde a făcut o serie de dezvăluiri uimitoare. Diva a fost nevoită să răspundă la o serie de întrebări mai incomode, lucru care n-a părut s-o deranjeze absolut deloc. Una dintre întrebările pe care i le-a adresat Bursucu a fost despre bărații celebri care i-au făcut avansuri, dar cărora ea nu le-a acordat atenție.

„Ce bărbat celebru ți-a făcut avansuri, dar nu ai avut o relație cu acesta?’, a fost întrebarea lui Bursucu.

Bianca Drăgușanu nu a stat foarte mult pe gânduri și a oferit un răspuns, dar fără a da și un nume. Însă, chiar dacă n-a vrut să-i divulge identitatea, din descrierea făcută, Bianca Drăgușanu a dat de înțeles că este vorba despre Cristi Borcea.

Bianca Drăgușanu a spus că nu vrea să îi dezvăluie identitatea bărbatului care i-a făcut avansuri în trecut pentru că nu își dorește ca soția acestuia să se supere.

„E un bărbat cu care toate femeile rămân gravide când se întâlnesc. Nu vreau să-i rostesc numele aici că se supără nevasta lui, e însurat și are copii. De altfel, are mulți copii’, a declarat Bianca Drăgușanu, la Teo Show, lăsând să se înțeleagă că bărbatul misterios este nimeni altul decât Cristi Borcea.