O recunosti? Imaginile momentului cu ultima gravida in showbiz!

Nu mai e un secret pentru nimeni, căci peste doar câteva luni Laurențiu Reghecampf urmează să-și strângă în brațe cel de-al treilea copil. Paparazzii Spynews.ro au surprins imagini de senzație cu Corina Caciuc la cumpărături. Antrenorul a lipsit, iar ea a cărat singură de pungă

Deși urmează să devină tată din nou peste doar câteva luni, Laurențiu Reghecampf nu își neglijează nici cariera, astfel că atunci când nu e cu Corina Caciuc, iubita sa, antrenorul e pe teren.

Totuși, mai sunt unele momente în care chiar ar trebui să fie alături de Corina Caciuc, iar unul dintre ele a fost cel pe care paparazzii Spynews.ro l-au surprins recent cu iubita încă soțului Anamariei Prodan.

Unde-i Reghe când Corina Caciuc are nevoie de el?!
Corina Caciuc urmează să nască în primăvara acestui an, burtica de gravidă e destul de evidentă, însă ea știe că trebuie să fie și o femeie de casă. Tânăra a plecat de una singură la cumpărături, fiind cu adevărat o provocare pentru ea, în situația de față.

Aceasta a coborât din mașina ei și s-a îndreptat rapid spre interiorul supermarket-ului, acolo unde a făcut mai multe cumpărături. Corina Caciuc a stat mai mult la raionul de legume și fructe de unde a luat mai multe produse, semn că face tot posibilul să aibă o alimentație sănătoasă în sarcină.

După ce a mai cumpărat câteva produse, iubita lui Laurențiu Reghecampf a ieșit din magazin cu o pungă mare de cumpărături pe care cu greu a dus-o către mașină. Unde-i Reghe când tânăra are nevoie de el?! Cel mai probabil la antranament, astfel că ea a fost nevoită să se descurce cum poate.

A dus plasa de cumpărături la mașină, a băgat toate produsele în bolid, după care a plecat rapid din parcare pe drumul spre casă.

Anamaria Prodan susține că Laurențiu Reghecampf a luat bani și i-a dat Corinei Caciuc
Anamaria Prodan și Laurențiu Prodan sunt în plin proces de divorț, însă impresara vrea să i se facă dreptate și nu își dorește să-i acorde separarea oficială până când Reghe nu-i va da înapoi tot ceea ce i-a luat.

Ea susține că antrenorul a transferat bani din conturile familiei chiar în contul Corinei Caciuc, iubita care îi va oferi un copil, dar și că mai multe obiecte personale i-au fost date acesteia.

Impresara l-a atacat cu replici dure pe încă soțul ei în toată această perioadă, iar divorțul dintre cei doi se anunță unul foarte răsunător, căci Anamaria Prodan nu se lasă cu una cu două.