E oficial! Vlad Gherman și Oana Moșneagu, cel mai nou cuplu din showbiz. ”Era și cazul să fii fericit!”

Vlad Gherman și colega lui de platou, Oana Moșneagu, sunt împreună. Vlad Gherman a fost cel care a confirmat relația cu tânăra care a înlocuit-o pe Cristina Ciobănașu în inima sa.

UPDATE: Vlad Gherman a confirmat că are o relație cu colega sa de scenă, Oana Moșneagu. După ce le-a dat de bănuit fanilor că între el și colega sa este ceva mai mult decât o simplă prietenie, acum, simpaticul actor a revenit cu o serie de fotografii realizate în compania noii sale iubite, alături de descrirea: ”Da! Răspunsul la întrebarea voastră e “da” ❤️”.

Vlad Gherman și Oana Moșneagu și-au pus fanii pe jar, după ce au apărut în ipostaze extrem de intime pe rețelele sociale.

Cei doi se sărută și sunt foarte apropiați. Fotografiile i-au bucurat imediat pe urmăritorii actorului, care își doresc să-l vadă, din nou, pe acesta în compania unei iubite, după despărțirea dureroasă de Cristina Ciobănașu.

Dacă sunt sau nu cei doi împreună, momentan, doar Vlad și Oana știu, asta pentru că imaginile despre care vorbim mai sus fac parte din noul videoclip lansat de tânărul artist.

Pe Vlad Gherman și Oana Moșneagu îi leagă o frumoasă relație de prietenie, după ce cei doi s-au cunoscut pe platourile serialului în care joacă. Au petrecut multe vacanțe împreună, ba chiar și începutul de an i-a adus tot unul lângă celălalt, după ce au decis să petreacă mai multe zile la soare și la mare, tocmai în îndepărtatul Zanzibar.

Dacă sunt sau nu cei doi împreună rămâne de văzut, cert este că fanii par să simtă, totuși, ceva, iar oamenii îi felicită deja pe cei doi în comentariile din mediul online.

‘‘Asta a așteptat!!! Din cauza asta nu a confirmat relația. Aștepta să scoată piesa asta superbă cu ei doi 🥺🥺❤️ Atât versurile, cât și videoclipul spun cum ea i-a alinat suferința ❤️ Felicitări! Mă bucur enorm pentru voi! Era și cazul ca tu, Vlad, sa îți revii și să fii fericit ! ❤️❤️❤️’‘, ai scris fanii pe Instagram.