O femeie si-a facut 13 operatii estetice intr-un an. Iata de ce a facut asta:

O femeie din Statele Unite și-a făcut nu mai puțin de 13 operații estetice pentru a semăna cu Ivanka Trump.

„Eram drăguță și înainte, însă acum sunt mai elegantă”, a mărturisit Tiffany, care a participat la o emisiune cunocută din SUA.

Tiffany a mers la emisiunea Botched, cea în cadrul căreia cei care au operații estetice nereușite pot să își corecteze defectul.

Nu a fost și cazul ei. Tânăra, în vârstă de 33 de ani, voia să facă o nouă intervenție pentru a semăna și mai mult cu Ivanka Trump, fiica președintelui american, despre care spune că „este un model de urmat de toate femeile”.

De altfel, în ultimul an, tânăra a făcut nu mai puțin de 13 operații estetice pentru a semăna cu idolul ei. „Am avut 13 operații.

Până acum, ea și-a făcut rinoplastie, și-a remodelat pomeții, precum și lifting în zona ochilor. În plus, ea a făcut liposucție la abdomen și în zona posteriorului. Acum, tânăra le-a cerut medicilor să-i mai facă o intervenție chirurgicală în zona nasului, pentru a semăna și mai mult cu Ivanka Trump, însă aceștia au refuzat, spunând că a fost sub anestezie în urmă cu doar patru luni și că s-ar putea ca noua operație să fie prea rapidă.

În plus, doctorii cred că aceasta a început să își facă operațiile estetice după ce a fost dezamăgită în dragoste.

Tiffany a fost căsătorită timp de zece ani, iar la doar patru luni de la despărțire ea a apelat la ajutorul chirurgilor esteticieni pentru a semăna cât mai mult cu Ivanka Trump.

Nu doar Tiffany este fană Ivanka Trump.

Mai multe femei din China au apelat la operații estetice pentru a semăna cât mai mult cu fiica președintelui american.