Numele rar ales Mara Bănica pentru fetița ei! Doar o romanca celebra mai are acest nume

Mara Bănică este în al nouălea cer, de când a devenit a doua oară mămică! Vedeta Tv le-a făcut o surpriză de proporții fanilor ei carora le-a făcut cunoștință cu micuța ei! Mai mult, le-a dezvăluit și numele pe care l-a ales pentru fiica ei, un nume foarte rar și special.

Mara Bănică a născut, devenind mămică pentru a doua oară în urmă cu doar câteva zile. Urmăritorii jurnalistei s-au bucurat de veste și și-au dorit să o cunoască pe fetița ei. Iar Mara Bănică nu i-a ținut în șah prea mult și le-a făcut o surpriză fanilor. Le-a prezentat-o pe micuța ei.

Numele rar ales Mara Bănica pentru fetița ei! A mai fost purtat de o celebră româncă
Surpriza a fost și mai mare, căci vedeta Tv a ales un nume rar, dar și special pentru copilă. I-a dat numele de Donca Maria, după regretata soră a lui Serghei Mizil, care s-a stins din viață în octombrie 2021, în urma unor probleme de sănătate, care nu au fost făcute publice.

Despre Sonia Donca, sora lui Serghei Mizil, se știe că a fost marea iubire a lui Nicu Ceaușescu.

Dezvăluirea bombă a fost făcută de Emilia Marinela Macovescu, soția fostului ministru de Externe, George Macovescu, în urmă cu câțiva ani.

Soția lui Macoveanu a povestit și că Elena Ceaușescu a intervenit brutal în relatia pe care Nicu Ceaușescu a avut-o timp de 10 ani, cu Donca, sora lui Serghei Mizil.

Mara Bănică a născut pe data de 1 februarie
Mara Bănică a devenit mamă pentru a doua oară. Vedeta le-a făcut cunoștință fanilor de pe Facebook cu micuța Donca Maria, fiica ei. Vedeta Tv a filmat-o pe micuță în timp ce dormea în pătuțul ei, iar urmăritorii jurnalistei de pe rețeaua de socializare au reacționat imediat.

Postarea a strâns rapid mii de reacții. Printre comentarii, mulți dintre fanii Marei Bănică i-au urat bun venit micuței.

„Bine ai venit pe lume copil frumos”, „Felicitări pentru această minunată bijuterie”, „Să fie sănătoasă, să crească mare, să vă bucurați de ea”, „Bine ați ajuns acasă”, au fost doar câteva dintre comentariile internauților.