Motivul pentru care Simona Gherghe poartă mască, în casă! Ce se întamplă cu restul familiei:

În urmă cu doar câteva zile, Simona Gherghe le-a dat o veste tristă fanilor. A mărturisit că a fost infectată cu noul coronavirus. Astăzi, prezentatoarea de la Mireasa a revenit cu noi informații despre starea sa de sănătate și a explicat de ce poartă mască în casă. Iată care este motivul!

Simona Gherghe se află în aceste momente în izolare, chiar la domiciliu, alături de cei doi copii ai săi și de partenerul său de viață. Astăzi, prezentatoarea TV a revenit cu noi detalii despre starea ei de sănătate.

Simona Gherghe le-a explicat fanilor că seara trecută s-a simțit destul de bine și că a cerzut că a scăpat definitiv de virusul care face din nou din ce în ce mai multe victime pe întreg globul pământesc.

Ulterior, după ce a mers la culcare, Simona Gherghe a început să se simtă din nou foarte rău. A avut din nou simptomele specifice infectării cu noul coro.navirus, adică dureri de gât, tuse, nas înfundat și frisoane.

Chiar dacă a fost o noapte groaznică pentru Simona Gherghe, prezentatoarea TV este într-o formă destul de bună și speră că se va însănătoși în cel mai scurt timp. De asemenea, prezentatoarea s-a filmat purtând masca de protecție.

Simona Gherghe a crezut că are amigdalită
Bineînțeles, întrebările au apărut imediat, iar Simona Gherghe le-a spus fanilor că în aceste momente este aproape de partenerul ei de viață și de copiii pe care îi au împreună, în sufragerie.

De aceea, Simona Gherghe preferă să poarte masca de protecție, chiar dacă este în casă, pentru a încerca să îi protejeze pe ceilalți membri ai familiei de virusul SA.RS-C.oV-2.

„Doar eu sunt infectată și sper să rămân doar eu. Aseară m-am simțit mai bine și am crezut că asta a fost, însă azi-noapte m-a zguduit bine, am niște frisoane ciudate și am dureri puternice de gât, a început un pic și tusea, cam asta e, la mine așa a început, cu durere în gât”, a spus Simona Gherghe.

De asemenea, Simona Gherghe a mărturisit că nu s-ar fi așteptat să fie infectată cu noul coro.navirus și că, inițial, a crezut că are amigdalită, din cauza durerilor de gât insuportabile.