Despărțire șoc în showbiz-ul românesc! Pozau în cuplul fericit și chiar anunțaseră că au planuri mari împreună, dar și-au spus ADIO.

Alexandra Stan părea că și-a găsit fericirea alături de Alex Parker, după divorțul de Emaneul Necatu. Însă, spre surprinderea tuturor, cei doi artiști s-au despărțit. În cadrul unui interviu, tânărul a vorbit deschis despre motivul pentru care au ajuns să-și spună Adio.

Alexandra Stan părea extrem de fericită alături de noul ei partener de viață, după divorțul prin care a trecut. Cei doi îndrăgostiți se postau în ipostaze cât mai tandre, iar artista părea că și-a găsit liniștea de data aceasta. Ei bine, se pare că relația dintre ea și Alex Parker nu a durat prea mult, întrucât au ajuns să se despartă.

În ultima perioadă au tot apărut zvonuri legate de o despărțire, mai ales după ce Alexandra Stan și partenerul ei au șters fotografiile împreună. Acum misterul s-a elucidat. În cadrul unui interviu, artistul a vorbit deschis despre relația cu solista, dar a confirmat și separarea.

Alexandra Stan și Alex Parker s-au despărțit
Anul 2021 a fost unul plin de evenimente importante pentru Alexandra Stan. Artista a pășit în fața ofițerului de stare civilă și a spus cel mai siner DA din viața ei. Însă, la doar trei luni, vedeta și Emanuel Necatu și-au spus adio definitiv.

Ei bine, la puțin timp după ce a divorțat, cântăreața și-a găsit alinarea în brațele unui DJ tânăr, Alex Parker. Cei doi păreau extrem de fericiți împreună, iar acest lucru se putea observa cu ochiul liber din fotografiile postate pe Internet.

Din păcate, și relația cu Alex Parker a ajuns la final, iar cel care a confirmat despărțirea a fost chiar tânărul. În cadrul unui interviu, a dezvăluit că nu mai formează o relație cu Alexandra Stan, însă au decis să rămână prieteni.

„Am avut o mulțime de peripeții pe plan emoțional, dar, da. Am fost fericit. Păi, da, pentru că fără peripeții nu simți că trăiești. Da, da, ați citit foarte bine. Noi suntem prieteni de mulți ani și cu ocazia single-ului nostru, „Home Alone”, am stat destul de mult în studio, am petrecut și mult timp împreună, extra, și suntem acum fiecare pe cont propriu, în studiouri diferite. Nu mai suntem împreună, dar suntem foarte buni prieteni„, a declarat Alex Parker, potrivit Click.

Alexandra Stan a divorțat după trei luni
În vara acestui an, Alexandra Stan a luat pe toată lumea prin surprindere atunci când a anunțat că s-a căsătorit. Ne-a dezvăluit totul după ce avusese loc nunta. Însă, după doar trei luni, artista și Emanuel Necatu au ajuns să-și spună adio.

„Ne-am grăbit. Nu ne-am acordat timp să ne cunoaștem de ajuns, să trecem prin etapele firești ale unei relații. Noi am făcut direct pașii mari fără să știm, de fapt, cum e fiecare dintre noi. Asta s-a întâmplat. Și avem viziuni diferite despre viață, despre cum vrem să evoluăm. Suntem persoane minunate, dar separat, nu împreună. (zâmbește)„, ne-a spus Alexandra Stan.