Surpriza anului in showbiz! Celebrul cuplu s-a casatorit in secret! Cine i-a dat de gol. ”Absenți soții…”

Nuntă mare în showbiz, dar fără să știe nimeni? Cam asta înțelegem din declarația făcută de Irinel Columbeanu la lansarea celeui de-al doilea volum al cărții sale. Fostul soț al Monicăi Gabor a făcut o precizare referitoare la lipsa Monicăi, însă a spus despre ea și Mr Pink că lipsesc…soții! Știe afaceristul mai multe?

Irinel Columbeanu a avut recent lansarea celui de-al doilea volum din cartea sa, iar la eveniment ar fi trebuit să fie invitată și Monica Gabor și Mr. Pink. Cei doi într-adevăr au fost invitați la marele debut, însă aceștia nu și-au făcut prezența.

Fostul milionar le-a trimis invitația, însă nu au putut ajunge, mai ales că în cartea e vorba chiar despre căsnicia pe care Irinel Columbeanu a avut-o cu Monica Gabor și din care a rezultat o fetiță.

Totuși, altceva a pus pe jar showbizul românesc și mai exact declarația făcută de fostul afacerist cu privire la Monica Gabor și Mr. Pink. Aceasta a ținut să îi numească ”soții Pink” atunci când a mărturisit că au fost absenți. Oare să fie vorba despre o nuntă, iar Irinel Columbeanu să se fi dat de gol? Monica Gabor și Mr.Pink s-au căsătorit între timp în mare secret?

Rămâne momentan o întrebare fără răspuns, însă declarația pe care acesta a făcut-o lasă multe semne de întrebare cu privire la felul în care acesta s-a exprimat.

”Absenți… cred că soții Pink sunt, cel puțin din punctul dumneavoastră de vedere, dar sper că nu ați venit aici numai pentru eventualitatea în care o să fie prezentă și fosta mea soție și domnul Pink!”, a spus el.

Monica Gabor i-a sărit în ajutor
Chiar dacă nu a fost prezentă la evenimentul lansării celui de-al doilea volum al cărții, Monica Gabor și-a ajutat fostul soț în vânzarea acesteia. Ea a publicat pe pagina sa de Instagram o postare cu link către site-ul de unde utilizatorii pot comanda cartea acestuia.

Același lucru l-a făcut și fiica sa și a Monicăi Gabor, Irina Columbeanu, care și-a îndemnat urmăritorii de pe rețelele de socializare să acceseze site-ul de unde își pot achiziționa cartea pe care chiar tatăl său a scris-o și unde și-a pus toate ideile și trăirile.