„Este însărcinată”. Alexia Eram și Mario Fresh au sărbătorit cu șampanie. Fanii au observat imediat și inelul de pe deget

Alexia Eram și Mario Fresh le-au dat fanilor motive serioase să creadă nu doar că s-au logodit, ci și că așteaptă un copil! De unde a pornit totul?

Alexia Eram și Mario Fresh formează unul dintre cele mai apreciate și iubite cupluri din showbiz-ul autohton.

Chiar dacă sunt încă foarte tineri, cei doi au planuri mari de viitor, iar pe lista dorințelor se află atât căsătoria precum și un bebeluș!

Ei bine, ultima apariția a lor de pe rețelele de socialiare i-a cam pus pe gânduri pe internauți, care au reacționat în număr mare în secțiunea de comentarii. În timp ce unii le urează „casă de pieatră” crezând că s-au logodit, alții se întreabă dacă nu cumva fiica Andreei Esca este însărcinată.

Iată de unde a pornit totul!

Cei doi se află într-o vacanță exotică în insulele Maldive, de unde postează cu regularitate, căci vor să fie în contact permanent cu fanii lor de pe rețelele de socializare. Ei bine, ultima apariție a lor de pe TikTok le-a dat motive serioase internauților să creadă că fiica Andreei Esca urmează să devină mămică.

Totul a pornit de la descrierea videoclipului, unde Mario Fresh a pus un emoji cu un bebeluș. Secțiunea de comentarii a fost luată cu asalt de urmăritorii curioși, care abia așteaptă să afle toate detaliile de la idolii lor.

„Cred că este însărcinată Alexia/ Acel emoji cu față de bebeluș mă înspăimântă teribil/ Și Andreea Esca trebuie să fie bunică”, sunt doar câteva dintre comentariile fanilor legate de o posibilă sarcină a Alexiei.

Cei doi s-au filmat într-un cadru parcă desprins din filmul romantic „Titanic”. Alexia a apărut într-o rochie albă, iar iubitul ei, Mario Fresh cu cămașă și pantaloni albi. Cei doi au apărut nu doar foarte eleganți și aranjați, ci și foarte îndrăgostiți și au ciocnit un pahar în cinstea iubirii pe care și-o poartă deja de câțiva ani de zile.

Ei bine, nu puțini sunt cei care au observat o bijuterie splendidă chiar pe degetul inelar al Alexiei, locul unde stă în mod normal inelul de logodnă. Astfel că fanii imediat s-au gândit că Mario Fresh a cerut-o în căsătorie pe iubita lui.

„Inelul de pe mână / A apărut inelul, până acum nu l-am văzut/ Casă de piatră”, au scris internauții, uimiți de inelul de pe degetul