Andreea Raicu s-a iubit cu trei bărbați celebri și recent spunea motivul pentru care relațiile nu au rezistat: „Aşa fac fetele care…”

Iubitul Andreei Raicu a ținut cont de anumite reguli impuse de vedetă, iar când sunt în pat, acesta ține cont de o regulă importantă. Andreea Raicu a vorbit în premieră despre iubitul ei, mărturisind că adoră să petreacă timpul împreună. Mai mult, fosta prezentatoare tv renunță la tehnologie pentru a se bucura de momentele petrecute alături de iubitul său.

Andreea Raicu este una dintre cele mai apreciate vedete din România. În vârstă de 44 de ani, fosta prezentatoare tv a adoptat un stil de viață sănătos și este activă pe rețelele de socializare. Șatena îi îndeamnă pe internauți să ducă o viață sănătoasă și plină de energie. Recent, Andreea a vorbit despre relația cu iubitul său.

Vedeta reușește să se deconecteze de la tehnologie atunci când își dorește, deși întreaga ei muncă se bazează pe acest lucru. Andreea a demonstrat că poate să trăiască fără telefon când a plecat într-o vacanță de 10 zile. La întoarcere, fosta prezentatoare tv a povestit cum s-a simțit și ce momente unice a trăit.

Andreea Raicu trăiește o poveste de dragoste alături de iubitul ei, iar recent a vorbit despre regula de la care partenerul ei nu se abate niciodată. Invitată în emisiunea Teo Show, Andreea a povestit cum face atunci când dorește să ia o pauză de la ceea ce înseamnă tehnologie, dar și ce nu face iubitul ei când e cu ea în pat.

„Când stă iubitul cu mine în pat, nu stă cu telefonul. Nu e nevoie să îl cert, nu există aşa ceva! Petrecem timpul împreună, nu pe telefon. După două săptămâni în Maldive, două zile nu am vrut să deschid Instagramul, doar WhatsApp. Am momente în când intru în dependenţa şi atunci renunţ. Doar Instagramul mă afecteaza, recunosc! Am oprit şi notificările tocmai din cauza asta’, a spus Andreea Raicu, potrivit playtech.ro.

„În vacanţă am învăţat să mă bucur de lucrurile din jurul meu, de oamenii din jurul meu, nu mai stau cu ochii în telefon. Am devenit atât de intolerantă cu chestia asta încât dacă vorbesc cu cineva şi persoana respectivă pune mâna pe telefon, mă opresc din vorbit’, a mai spus vedeta.

Andreea a mărturisit, într-o postare pe blogul ei, ce greșeală mare a făcut în toate relațiile cu foștii parteneri. Vedeta a căutat ceea ce relația cu tatăl ei nu i-a oferit, lăsând să se înțeleagă că a avut probleme cu tatăl ei. Când acesta nu a mai fost lângă ea, Andreea l-a căutat pe acesta în iubiții ei.

„ Când nu a mai fost, am proiectat acesta dorinţă şi asupra partenerilor mei de viaţă, pe care i-am căutat să fie că tata, pentru că aşa fac fetele care au probleme nerezolvate din copilărie… Îşi caută partenerii sau situaţii care să le fie familiare.Aşa că am căutat mereu să lupt pentru dragostea lor, aşa cum făceam pentru a primi dragostea tatălui meu. Când o primeam pur şi simplu, mult prea uşor, nu ştiam ce să fac cu cea. Mi se părea că nu e reală, autentică, pentru că nu luptasem prea mult pentru ea, nu luptasem suficient. Ştiam că pentru a primi dragostea adevărată trebuie să muncesc.’, a spus Andree Raicu.