Corpul lui Viorel Lis a cedat. Oana a dat vestea devastatoare

Viorel Lis a ajuns de urgență la spital! Partenerul de viață al Oanei Lis a făcut inf.arct, așadar a ajuns de urgență pe mâinile cadrelor medicale de specialitate. Iată cum se simte în aceste momente Viorel Lis!

Informație de ultimă oră! Fostul primar al Capitalei, Viorel Lis, a ajuns de urgență la spital în această dimineață.

Conform informațiilor obținute în exclusivitate de Spynews.ro,  se pare că Viorel Lis a ajuns încă de la primele ore ale dimineții pe mâinile medicilor, deoarece a suferit un inf.arct.

Bineînțeles, partenera sa de viață, Oana Lis, îi este aproape în fiecare moment și are grijă ca soțul ei să nu fie cu moralul la pământ. Mai mult decât atât, Viorel Lis ar fi fost operat, din cauza problemelor de sănătate.

Luna trecută, pe data de 10 februarie, Viorel Lis a ajuns iar la spital. Fostul primar al Capitalei a trecut prin momente crâncene, din cauza unei arsuri în zona piciorului.

Pe atunci, partenerul de viață al Oanei Lis s-a atins cu picioarele de un calorifer extrem de fierbinte, însă s-a recuperat, din fericire, într-un timp foarte scurt.

„Am probleme de sănătate… cum să spun. Nu îmi mai simt picioarele. Aveam un calorifer, încălzeam și fără să vreau m-am atins de calorifer cu picioarele, dar nu am simțit și atunci s-au ars, s-au făcut bășici mari. Mi-a și trecut aproape”, a mărturisit Viorel Lis în exclusivitate pentru Antena Stars pe atunci.