Gestul halucinant făcut de Vladimir Putin în direct, la TV! S-a ridicat în picioare, iar apoi: „Toți trebuie să plătim”

Vladimir Putin a ținut un discurs LIVE la Moscova, făcând o serie de declarații despre ce se va întâmpla cu familiile soldaților ruși care au m.urit în războiul din Ucraina.

Totodată, conducătorul Rusiei a ținut și un moment de reculegere pentru militarii care s-au stins din viață.

Vladimir Putin a ieșit public și a ținut un discurs, declarând că obiectivele de până acum ale operațiunii militare au fost îndeplinite cu succes.

De asemenea, în timpul discursului pe care l-a susținut, conducătorul rus a dorit să țină un moment de reculegere pentru militarii ruși care au m.urit în Ucraina. Astfel, Putin s-a ridicat în picioare și a anunțat că vrea să fie câteva secunde de liniște, în semn de omagiu pentru militarii dece.dați.

Mai mult decât atât, președintele Rusiei a mai declarat, în cadrul aceluiași discurs că, toate familiile ai căror membri au m.urit vor primi 7 milioane de ruble, plus compensații lunare pentru fiecare militar.

„Doresc să subliniez că facem tot ce este posibil pentru a ne asigura că nu există victime.

Este datoria noastră să susținem militarii care luptă pentru noi, pentru Rusia. Toate familiile ai căror membri au m.urit vor primi 7 milioane de ruble (circa 58.000 de euro – n.red.), plus compensații lunare. Vor primi compensații pentru fiecare militar.
Toți trebuie să plătim suplimentar trupele care participă la această operațiune militară și au fost răniți. (…)

Oamenii noștri sunt mândri de militarii noștri.”, a declarat Vladimir Putin.

Totodată, în seria de declarații pe care a făcut-o, Vladimir Putin a acuzat Ucraina de nazism, precizând că Rusia este amenințată cu ”ar.me nu.cleare”, spusele conducătorului rus aflându-se în contradictoriu, asta pentru că în urmă cu câteva zile, președintele Rusiei a ordonat punerea în alertă a forțelor nucleare. În final, Putin susține că armata Ucrainei s-ar folosi de civili, folosindu-i pe aceștia drept scuturi umane.

„Ofițerii și soldații noștri se luptă pentru Rusia, pentru o viață pașnică în Donbas și pentru denazificare. ca să nu ne mai amenințe cu ar.mele nu.cleare. (…) Neonaziștii încearcă să folosească de scuturi umane din rândul civililor. În Donețk s-au întâmplat astfel de lucruri. Oamenii au fost scoși din clădiri, lunetiștii cu ar.me pe acoperiș, numai naziștii pot lupta așa. Au fost foarte bru.tali cu populația locală.

Operațiunea militară se desfășoară conform planului. Toate obiectivele au fost îndeplinite cu succes.”, a mai adăugat Vladimir Putin.