O bunica din Ucraina i-a așteptat pe ruși cu prăjituri făcute în casă, dar…

Bombarda.mentele continuă în Ucraina, iar situația e din ce mai complicată. Soladații ruși acționează în orice moment, însă o bătrânică a reușit să uci.dă opt dintre aceștia. Femeia i-a așteptat cu prăjituri în care a pus otravă.

O femeie in Ucraina a dat dovadă de un curaj uriaș atunci când i-a așteptat pe soldații ruși în fața casei cu prăjituri otrăvite. Ocupanții ruși se așteptau să fie primiți cu pâine și sare, însă lucrurile nu au stat deloc așa la întâlnirea cu localnica.

Bunica ucraineană le-a oferit câteva prăjituri pe care le-a făcut în casă, dar caer erau otrăvite. Astfel, după ce au gustat din ele, opt dintre soldați au mu.rit.

Ieri, o școală de arte din orașul Mariupol a fost bombar.dată de armata rusă. În interior se adăposteau 400 de persoane de teama atacurilor rusești, însă armata lui Putin a acționat cu bom.bă distrugând clădirea.

Autoritățile nu au făcut până acum lista cu numărul mor.ților și al răniților, însă clădirea era folosită ca loc de adăpost pentru femei, copii și vârstnici.

Tot săptămâna trecută, teatrul din Mariupol a fost distus, iar situația e asemănătoare cu cea a școlii de arte. În teatru locuiau mai multe persoane după ce și-au părăsit locuințele de teama bombar.damentelor. Din păcate, câțiva zeci de oameni au pierit în urma exploziei provocate de armata rusă.