Oana Zăvoranu, atac la Klaus Iohannis. Nu e glumă, chiar candidează la președinție

Știm cu toții că Oana Zăvoranu spune tot timpul direct ce are de zis, iar de această dată a surprins pe toată lumea. Bruneta își dorește să candideze la președinția României și a avut un mesaj dur la adresa actualului conducător, Klaus Iohannis.

Oana Zăvoranu a surprins pe toți fanii ei din mediul online, atunci când unul dintre ei a întrebat-o dacă nu s-a gândit vreodată cum ar fi să devină președinte al României.

Ei bine, lucrurile par mai serioase ca oricând, asta deoarece bruneta a ținut să precizeze că și-a propus acest lucru și vrea ca în anul 2024 să facă asta și să le arate tuturor că e cea mai bună și merită să fie la conducerea României.

”Exact. Să știi că nu e o glumă. Vezi, genul ăsta de mesaje sunt la ordinea zilei pe conturile mele. Da, oamenii văd în mine un lider și e evident că au și de ce. Eu am demonstrat că pot…că de surdo mute e plin, la figurat, firește. Să nu-mi sară în cap ăia de cică sunt ”bulingăreasă”, a spus Oana Zăvoranu pe pagina sa de socializare.

Vedeta susține că în anul 2024 nu va sta pe gânduri și va candida pentru funcția de președinte al României. Mai mult de atât, ea l-a atacat și pe actualul președinte în mesajul său.

”Da, sunt hotărâtă să candidez în 2024. Sunt mult prea mulți oameni care mă roagă să fac asta. Dacă ”Dl Latex” a făcut-o, eu pot fi mult mai bună și pregătită să conduc cu cap și c**** țara asta”, a mai spus bruneta pe pagina sa de Instagram, acolo unde mereu e foarte activă.

Oana Zăvoranu, un personaj controversat în showbiz
De-a lungul timpului, Oana Zăvoranu a fost considerat un personaj controversat în showbiz, asta pentru că bruneta a fost implicată în mai multe scandaluri care au ținut-o zile întregi pe prima pagină.

Se știe foarte bine că Oana Zăvoranu spune mereu direct în față tot ce are de zis, iar uneori cuvintele dure pe care le adresează nu sunt primite tocmai bine de către ceilalți. Din acest motiv, bruneta a fost implicată în discuții acide în toată această perioadă, dar cu toatea astea, Oana Zăvoranu a mers tot înainte și nu a încetat să fie altfel.