„A fost iubire între tine și Anamaria Prodan?!” – Presupusul amant nu a mai avut scăpare şi a dat cel mai sincer răspuns

Dan Alexa, cel despre care s-a speculat că ar fi avut o relaţie cu Anamaria Prodan, a fost întrebat de acest subiect la „Prietenii lui Ovidiu”, emisiune pe gsp.ro. Alexa nu a mai putut evita răspunsul la cea mai incomodă întrebare.

„A fost iubire între tine și Anamaria Prodan?!” – a fost cea mai dificilă întrebare primită de Dan Alexa. Acesta nu a evitat răspunsul şi a negat încă o dată că ar fi avut orice fel de relaţie intimă cu Anamaria Prodan.

„Nu, nea Ovidiu (n.r. – Ovidiu Ioaniţoaia)! Ce întrebare e asta? A fost foarte mult respect și ea m-a ajutat foarte mult. Mai ales la Călărași, unde a adus mulți jucători, a adus și bani. Apoi m-a dus la Astra. Ea e genul de impresar care se implică total„, a spus Dan Alexa la gsp.ro.

Dan Alexa a vorbit puţin şi despre divorţul dintre Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf.

„Nu sunt nici de partea ei, nici a lui Reghecampf, divorțul e problema lor. Au probleme, ei știu cel mai bine ce e acolo. Îmi pare rău că au ieșit lucruri foarte urâte în presă. Dar, ca părere personală, ar trebui să își spele lucrurile în familie„, a mai spus Dan Alexa.

În primăvara lui 2019, Dan Alexa a avut parte de un episod incredibil alături de Anamaria Prodan, care şi la acea vreme era impresarul său. Femeia i-a tras un pumn lui Alexa, chiar în fața camerelor de filmat.

La un an de la acel incident, Prodan declara că Dan Alexa este „sufletul ei”. Ca şi Dan Alexa, Anamaria Prodan a negat cu vehemenţă existenţa unei relaţii.

”Mie mi-e super drag Alexa. Este sufletul meu, iar Laur (n.r. – Laurențiu Reghecampf) știe asta. Dan este cel mai apropiat om al nostru. Dan este un produs al meu, Laur nu prea are treabă cu el.

Ei vorbesc doar despre fotbal, de-ale lor. Eu când mă implic în viață unui antrenor, jucător, vreau să fiu ascultată la secundă”, a declarat Anamaria Prodan, în iulie 2020.

Motivul pentru care Anamaria Prodan i-a dat un pumn în faţă lui Dan Alexa
Anamaria Prodan a vorbit din nou despre episodul incredibil în care i-a dat un pumn în faţă lui Dan Alexa, în vara lui 2019. „Cei care muncesc cu mine trebuie să fie impecabili și în viața personală și în cea profesională”, susţine agentul. Anamaria Prodan a vorbit din nou despre episodul incredibil în care i-a dat un pumn în faţă lui Dan Alexa, în vara lui 2019. „Cei care muncesc cu mine trebuie să fie impecabili și în viața personală și în cea profesională”, susţine agentul.

„Eu nu am avut niciun scandal cu Dan Alexa, sunt singura femeie din lumea fotbalului din România sau singura care contează, care există și care face performanță. Nu m-a interesat niciodată gura lumii pentru că provin dintr-o familie de milionari, familia mea a tot fost vorbită, comentată, urmărită de toată lumea.

Cât despre scandalul cu Dan Alexa, eu sunt o fire vulcanică, de la oamenii la care țin am pretenții foarte mari. Cei care muncesc cu mine trebuie să fie impecabili și în viața personală și în cea profesională”, a spus Anamaria Prodan, în trecut.