Primele imagini cu burtica de gravidă a Biancăi Drăgușanu. Cum arată diva însărcinată

Bomba anului în showbiz-ul românesc! Bianca Drăgușanu este însărcinată în două luni și urmează să devină mamă pentru a doua oară. Diva a postat o serie de fotografii pe rețelele de socializare cu burtica de gravidă la vedere, iar fanii au fost cei care au reacționat imediat. Iată cum arată frumoasa blondină!

Este vestea care a surprins tot showbiz-ul românesc! Bianca Drăgușanu este însărcinată cu Gabi Bădălău, iar blondina urmează să aducă pe lume cel de-al doilea copil. Vedeta mai are o fetiță, pe nume Sofia, din relația cu Victor Slav.

Bianca Drăgușanu se află în Dubai, acolo unde și-a achiziționat un apartament de lux, iar vedeta petrece momente frumoase alături de fiica ei, Sofia, dar și mama sa, Madi Drăgușanu. Nu mai este un secret pentru nimeni că Bianca Drăgușanu este adeptă vacanțelor exclusiviste, așa că blondina se bucură pe deplin de toate momentele petrecute departe de meleagurile românești.

Frumoasa blondină a postat pe rețelele de socializare o serie de fotografii cu burtica de gravidă la vedere. Fanii au fost cei care au reacționat imediat și au observat cât de spectaculos arată diva.

Bianca Drăgușanu este însărcinată în două luni, iar din imagini putem observa că burtica de gravidă nu este încă vizibilă, iar diva sexy are un trup cu care se poate mândri în primele luni de sarcină.

Prima reacție a Biancăi Drăgușanu, după ce s-a aflat că este însărcinată
Relația dintre Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău a trecut la un alt nivel, iar cei doi se pregătesc să devină părinți. Frumoasa divă a fost contactată de reporterii de la Spynews.ro, însă Bianca Drăgușanu a fost cât se poate de discretă cu viața ei personală și nu a vrut să ofere detalii despre sarcină.