S-au casatortit in secret! Cine i-a dat de gol

Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu s-au căsătorit?! Este întrebarea pe care și-o pun toți internauții, pe rețelele de socializare, după ce au văzut ultimele fotografii postate de Andreea Marin. Celebra prezentatoare TV a fost și de data aceasta selectă în declarații, însă o fană i-a cam dat de gol.

Andreea Marin a fost căsătorită de trei ori, însă deocamdată nu se știe dacă a ajuns și acum în fața altarului cu actualul ei partener de viață. În prezent, se iubește cu Adrian Brâncoveanu, consulul României în Libia.

Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu s-au căsătorit?!
Cei doi s-au fotografiat în ipostaze tandre, iar Andreea Marin a postat imaginile pe rețelele de socializare. Bineînțeles, fanii au luat cu asalt secțiunea de comentarii, iar Zâna Suprizelor a scris și un mesaj emoționant.

Mesajul pe care l-a scris celebra prezentatoare a cam ridicat semne de întrebare în rândul internauților. Andreea Marin a confirmat încă o dată faptul că nu dorește să își afișeze prea mult viața amoroasă.

Vedeta a mai scris pe Facebook că se iubește cu actualul său partener de viață de cinci ani și că preferă discreția. Cu toate acestea, o fană i-a cam dat de gol pe cei doi îndrăgostiți, după ce i-a văzut zilele trecute.

O fană i-a dat de gol pe cei doi îndrăgostiți
Ei bine, mesajul Andreei Marin a fost unul cât se poate de emoționant. A scos în prim-plan dragostea și sentimentele pe care le are pentru Adrian Brâncoveanu, dar și ținutele pe care le-au purtat în fotografii au fost unele speciale.

”Nu obișnuim să postăm despre noi, se întâmplă rar, preferăm discreția. Dar obișnuim să ne iubim, zi de zi, de 5 ani încoace. A fost un weekend cu soare în noi și pe cer!”, a scris Andreea Marin pe Facebook.

În dreptul fotografiilor au apărut o mulțime de comentarii în care urmăritorii Andreei Marin i-au urat ”Casă de piatră”.

„Sunteti foarte frumosi! Am avut plăcerea să vă văd ieri la Monte-Carlo. Sunteti deosebiți. Va doresc o căsnicie fericită!”, a scris o fană.

Rămâne de văzut dacă Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu și-au unit sau nu destinele în fața lui Dumnezeu.