Vlad, fiul lui Cristian Popescu Piedone, va candida pentru postul de primar

Cristian Popescu Piedone a fost aresta.t, asta după ce primarul Sectorului 5 al Capitalei a primit sentința definitivă în cazul dosarului Colectiv. Acum, fiul său, Vlad, a decis să ducă proiectele tatălui mai departe și spune că va candida pentru postul de primar.

Cristian Popescu Piedone a fost arestat în Penitenciarul Rahova în urmă cu trei zile, atunci când primarul Sectorului 5 al Capitalei a aflat sentința în dosarul cazului Colectiv, la șapte ani de la tregedia care a îndoliat România și zeci de familii.

Fiul lui Cristian Popescu Piedone vrea să candideze pentru postul de primar

Edilul a fost acuzat de abuz în serviciu în ceea ce privește autorizația pe care a emis-o pentru buna funcționare a clubului Colectiv, deși existau mai multe nereguli. Cristian Popescu Piedone trebuie să stea acum patru ani în închisoare.

Fiul său, Vlad, a ținut să transmită un mesaj și să spună că vrea să ducă mai departe proiectele pe care tatăl său le avea în plan. Din acest motiv, el își dorește acum să candideze la postul de primar al Sectorului 5 și să-l înlocuiască pe tatăl său în perioada în care acesta va sta în închisoare să-și ispășească pedeapsa.

“Ne-a spus (n.r. – Popescu Piedone) să fim puternici, ca el este puternic în continuare. Am învățat de la el o lecție pe care a spus-o și cetățenilor Sectorului 5: să fac imposibilul posibil. Voi face și eu asta mai departe cu echipa de la Sectorul 5. Voi merge să candidez la Primăria Sectorului 5. Voi face imposibilul posibil și voi duce proiectele lui mai departe”, a spus el pentru RTV.

Mai mult de atât, Vlad Popescu Piedone susține că tatăl lui e nevinovat și nu ar trebui ca acum să fie în închisoare, însă e sigur că într-o bună zi adevărul va ieși la iveală și lucrurile nu vor mai sta așa.

”(…) Tatăl meu este nevinovat. Dumnezeu este sus, îi va face dreptate. Odată și odată, tot va ieși adevărul la iveală”, a mai zis el.

Fiica lui Cristian Popescu Piedone, în lacrimi

Pentru familia lui Cristian Popescu Piedone sunt momente grele după ce au aflat că acesta va trebui să stea în închisoare pentru următorii patru ani. Fiica lui a izbucnit în lacrimi și spune că tatăl său nu ar trebui să fie în arest.

Ea precizează că e mândră de tot ceea ce el a făcut până acum și e nevinovat. Ana are încredere că bărbatul va veni acasă cât de curând și vor avea din nou o viață normală.

„Sunt lacrimi de mândrie… Noi suntem mândri de tata, noi îl susținem, el va veni acasă”, a spus Ana Popescu, fiica lui Cristian Popescu Piedone.