Alimentele cu care Fuego a slăbit cinci kilograme în cinci zile: „Trebuie să mănânci…”

Fuego este un îndrăgit artist de la noi din țară. Ei bine, știm și noi că el se luptă de ceva timp să scape de kilogramele în plus și iată că el chiar reușește aceste performanțe. Interpretul a povestit ce alimente l-au ajutat să slăbească cinci kilograme în doar cinci zile.

În cadrul unei emisiuni, Fuego a vorbit despre alimentele care l-au ajutat să slăbească cele cinci kilograme în doar cinci zile. Artistul face eforturi mari pentru a ajunge la o formă de invidiat, o formă pe care și-o dorește. Iată ce declarații a făcut interpretul!

Fuego a dezvăluit care sunt alimentele pe care le consumă el ca să slăbească, dar și cum trebuie consumate. Interpretul ține această dietă, deoarece vrea să arate bine, dar și pentru că nu-și dorește să aibă probleme de sănătate.

„Trebuie să mănânci curcan făcut la cuptor sau pe grătar. Mie nu-mi prea place pe grătar, mai mult la cuptor sau fiert. Când eram copil mama făcea supă de găină și luam carnea și o mâncam goală cu sare. Dar sarea nu este bună pentru tensiune și pentru inimă și pentru cardiaci. Ceea ce e important: mâncați carne, dacă vă place curcan, pentru că nu conține colesterol, cu legume verzi. Mâncați când doriți”, a declarat artistul.

Cântărețul a povestit că dieta pe care o ține îi permite să aibă și gustări între mese. El are mare voință și nu se oprește aici, ci vrea să slăbească cât mai mult și să ajungă la forma mult dorită.

„Când vă face plăcere, doar mere verzi între mese și o să vedeți cât dați jos în două săptămâni. Eu mă pregătesc pentru marele eveniment de duminică, vreau să mai dau jos 5 kilograme să pot să încap în ținutele care mi-au fost făcute pentru concert”, a completat Fuego.

Ce recomandări face interpretul
Fuego spune că tot ce ai nevoie pentru a slăbi este să ai voință, iar de la ea vin toate. El așa a reușit performanța de invidiat și recomandă același lucru tuturor persoanelor care vor să scape de câteva kilograme.

„Cel mai greu e să nu ai frigiderul plin, pentru că ajungi seara acasă, te uiți la un film, faci nu știu ce treabă, culmea, deschizi frigiderul. Dacă găsești tot felul de bunătăți, nu o să ai niciodată voință sau să te abții. Cel mai important e să aveți voință, să vă puneți în gând un lucru și sunt convins să veți reuși să slăbiți”, a spus interpretul.