De necrezut! Câți bani au primit Florin Salam și Roxana Dobre la darul de nuntă

Florin Salam și Roxana Dobre sunt în culmea fericirii după ce ieri, 1 iunie, s-au căsătorit. Nunta a avut loc în Mamaia, la malul mării, iar petrecerea s-a ținut într-un restaurant luxos, unde toată lumea s-a distrat de minune.

Printre invitații care au fost la nunta lui Florin Salam și a Roxanei Dobre a fost și Jador. Cu toate că manelistul s-a bucurat de invitație, a trebuit să plece primul, deoarece avea o cântare.

„Suntem în același domeniu și trebuie respectat așa cum se cuvine. Dar eu o să plec mai curând, pentru că am de cântat la Vaslui, Huși, Republica Moldova, nici nu mai știu. Dar o să stau, pentru că-l iubim cu toții și trebuie să fim lângă el.

Suntem fanii lui cu toții, sunt fanul lui”, a declarat Jador.
Jador, alături de doi prieteni, au plecat de la nuntă fix când începea distracția, grăbiți să ajungă la evenimentul pe care artistul trebuia să-l susțină. Totuși, preț de câteva minute, Jador a oferit și câteva declarații.

„Foarte frumos m-am distrat! Cum aş putea eu să vorbesc de bani când eu am fost amărât. Cum aş putea eu să vorbesc vreodată de sume de bani chiar dacă aş fi milionar sau orice aş fi eu nu aş putea să mă dau mare”, a declarat Jador, atunci când a fost întrebat cum s-a simțit la petrecere, dar nu a dorit să dea prea multe detalii despre darul de nuntă, potrivit cancan.ro.

Totuși, prietenul lui Jador a „dat din casă”, spunând că artistul „a dat 2000 la masă”.

Ceremonia de oficiere a avut loc la malul mării, pe plaja clubului NUBA, într-un peisaj de poveste, iar cei doi miri și-au spus cel mai sincer „da”, acompaniați de sunetul valurilor. Cununia religioasă a avut loc la o biserică superbpă, Adormirea Maicii Domnului, din Mamaia, iar petrecerea a avut loc la Nuba, cea mai exclusivistă locație de pe litoralul din Mamaia.