Mamă paralizată, părăsită de soț după 5 zile. Abia acum are viața pe care și-ar fi dorit-o

Riona Kelly, o mamă a patru copii care a rămas paralizată după un accident vascular, a fost părăsită de soț la scurt timp, după un mariaj de 14 ani. Mai mult, medicii au anunțat-o că nu va mai putea merge vreodată și va fi imobilizată într-un scaun cu rotile. Cu toate acestea, femeia a avut o voință puternică și a reușit să facă primii pași la doar 8 saptămâni de la accident. Mai mult,ea și-a refăcut viața cu antrenorul personal care a ajutat-o să se recupereze.

Riona Kelly, o femeie în vârstă de 37 de ani, a suferit un accident vascular în urma căruia a rămas paralizată de la brâu în jos. La doar cinci zile după ce medicii i-au spus că nu va mai merge niciodată, soţul ei, cu care era căsătorită de 14 ani, a cerut divorţul şi Riona a rămas să crească singură patru copii. În ciuda a ceea ce i-au spus medicii, Riona a reuşit să facă primii paşi la doar 8 săptămâni după accident. În prezent, ea poate să meargă prin casa fără ajutor şi foloseşte scaunul cu rotile doar atunci când are de parcurs distanţe luni.

Mamă paralizată, părăsită de soț după 5 zile
Femeia a fost părăsită de soțul cu care a fost căsătorită timp de 14 ani după ce a rămas paralizată. Cu toate acestea, ea a avut puterea să-și schimbe viața și chiar și-a găsit din nou dragostea. Medicii au avertizat-o pe Riona Kelly că s-ar putea să nu mai meargă niciodată după ce a suferit un accident vascular cerebral. Cu toate acestea, ea a reușit să se recupereze datorită iubitului ei, care i-a fost antrenor personal.

Tânăra de 37 de ani a ajuns de urgență la spital după un accident vascular cerebral care a lăsat-o paralizată de la brâu în jos. La doar cinci zile de la spitalizare, Riona a povestit că soțul i-a cerut divorțul. Mai mult, cei doi aveau și patru copii împreună, Leighanra (16 ani), Caleb (11 ani), Izabela (9 ani) și Logan (5 ani).

„După ce soțul meu m-a lăsat în spital, prietena mea, Sarah, a devenit persoana cea mai apropiată din viața mea. Ea și copiii au fost cei care m-au susținut în timpul recuperării. Privind înapoi, am fost nefericită în căsnicia mea, dar ne-am construit o viață împreună și aveam responsabilități. A fost momentul în care am avut cea mai mare nevoie de soțul meu”, își amintește Riona.

Și-a refăcut viața cu ajutorul antrenorului personal
Riona a scris într-o postare pe Facebook că îşi caută un antrenor personal care să o ajute să se recupereze şi nişte prieteni i l-au recomandat pe Keith. După şedinţele cu Keith, cei doi au ţinut legătura iar el o căuta frecvent pentru a cere detalii despre starea ei. După șase săptămâni, Riona încă nu și-a putut mișca picioarele, iar medicii au avertizat-o că s-ar putea să nu-și revină niciodată.

Și totuși, ea a avut o voință puternică, iar după ore întregi de kinetoterapie, Riona a reușit în sfârșit să facă primii pași sprijinindu-se de bare paralele. Acest lucru s-a întâmplat la opt luni de la accident. Un merit major l-a avut Keith, care între timp i-a devenit și iubit.

„Am continuat să vorbim şi el mă întreba cum mă descurc şi de acolo a început relaţia noastră. Copiii îl plac foarte mult, iar eu simt, în sfârşit, că trăiesc viaţa pe care o merit”, spune zâmbitoare Riona, care se simte mai puternică ca niciodată.

Așadar, tânăra mamă paralizată, care a fost părăsită de soț după 5 zile, este acum fericită și consideră că viața i-a dat o a doua șansă.