Iulia Vântur, geloasă pe admiratoarele iubitului ei, Salman Khan? Ce a dezvăluit vedeta: „Eu cred că toată lumea…”

Este sau nu Iulia Vântur geloasă pe admiratoarele iubitului ei? Multe domnișoare roiesc în jurul celebrului actor, dar oare să-și facă vedeta probleme cu privire la acest lucru. Artista trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Salman Khan de mai bine de zece ani.

Iulia Vântur, una dintre cele mai cunoscute și apreciate cântărețe din țara noastră, trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de actorul Salman Khan de mai bine de 10 ani. Artista a mărturisit cât de geloasă este pe admiratoarele partenerului ei.

Vedeta s-a mutat în India alături de partenerul ei în anul 2012. Cei doi se iubesc foarte mult și sunt de nedespărțit, chiar dacă multe domnișoare roiesc în jurul celebrului actor. Când vine vorba de gelozie, Iulia Vântur nu se complică prea mult și le lasă pe admiratoarele lui Salman Khan să îl aibă drept „iubit imaginar”, potrivit EGO.ro

„Ba da, mereu trebuie să fie. E ok, pot spune în continuare că este iubitul lor imaginar. Eu cred că toată lumea poate să viseze la oricine”, a mai declarat Iulia Vântur pentru EGO.ro

Artista are încredere în parenerul ei
Iulia Vântur îi este recunoscătare iubitul ei pentru tot ce a făcut pentru ea și are mare încredere în el. Ei bine, vedeta nu și face prea multe probleme din cauza admiratoarelor, asta pentru că știe cât de mult este iubită de Salman Khan.

Cei doi trăiesc o poveste de dragoste ca-n filme, iar Iulia Vântur se bucură de mult succes în India datorită celebrului actor. Vedeta și Salman Khan o duc foarte bine pe atât de plan sentimental, cât și pe plan profesional.