Bill Gates avertizează omenirea! Ar putea fi creată în laborator…

Bill Gates este unul dintre magnații lumii care s-a implicat în găsirea unui tratament împotriva CO.VID-19. De curând, acesta a vorbit despre posibilitatea apariției unei noi pande.mii, cauzată de un virus ce ar putea fi creat în laborator.

Bill Gates a reprezentat, încă de când a început pan.demia, subiectul teoriilor conspirației. Fondatorul Microsoft a fost acuzat că a creat Coronavir.usul în laborator și, prin intermediul vaccinului, că vrea să omoare populația sau să oprească fertilitatea femeilor, din cauza faptului că suntem aproximativ 8 miliarde de oameni pe planetă.

Acum, miliardarul vine cu o nouă informație care a stârnit reacții în lanț. Acesta susține că, în următoarele două decenii, oamenii s-au putea confrunta cu o nouă pan.demie care, spre deosebire de Co.vid, nu ar mai apărea din cauze naturale.

Se pare că încălzirea globală ar putea scoate la iveală viruși care au fost înghețați de sute de mii de ani sau poate să creeze unii noi, lucru ce va duce la noi boli cărora nu vom ști cum să le facem față. Cu toate acestea, experiențele anterioare ne-ar putea fi de folos în acest sens și nu vom porni de la zero în găsirea unui tratament.

„Ar putea să se nască dintr-un virus pe care îl știm deja. Ar putea fi o variantă de gripă, un alt tip de Coron.avirus, iar asta ne-ar permite măcar să avem niște cunoștințe despre cum să obținem tratamente și vaccinuri foarte rapid ”, a spus acesta pentru elDiario.es, conform Romaniatv.net.

„Într-un fel m-am obișnuit.Cheltuiesc miliarde de dolari salvând vieți cu vaccinuri. Dar ideea că unii oameni spun că eu, de fapt, fac miliarde din asta și folosesc vaccinuri pentru a omo.rî oameni… este un lucru foarte trist”, a mai spus acesta.

„ Din păcate, gama de scenarii e destul de largă, incluzând faptul că, pe măsură ce ne apropiem de toamnă, am putea avea o rată a mortalită.ții care să rivalizeze cu cea mai ridicată de până acum, din aprilie. Dacă mulți tineri se vor infecta, aceștia vor infecta, în cele din urmă, din nou persoanele în vârstă, apoi virusul va ajunge iar în casele de bătrâni, în adăposturi, în locurile unde au fost multe dec.ese.

Proiectele inovative pe care, probabil, le vom aborda, diagnosticare, tratament, vaccinuri, sunt domenii unde s-a progresat mult, dar nimic care să schimbe fundamental faptul că, în toamnă, situația ar putea să fie foarte gravă pentru SUA, iar asta e mai rău decât m-aș fi așteptat acum o lună: modul rapid în care ne-am reluat activitățile, nepurtarea măștilor, iar, acum, virusul a pătruns în multe orașe care nu înregistrau o rată de incidență semnificativă înainte, așa că va fi o mare problemă”, a spus Bil Gates, potrivit Ted.com.