Brigitte, mesaj dur după despărțirea de Florin Pastramă. Ce a transmis vedeta: „Sărăcia vine peste tine”

Nu a trecut nici o săptămână de când Brigitte Pastramă a anunțat că divorțează de Florin Pastramă, iar ”înțepăturile” vedetei la adresa afaceristului continuă. Fosta soție a lui Ilie Năstase a făcut acuzații grave în ultimele zile, iar acum transmite un nou mesaj dur care pare a fi adresat celui care îi este încă soț.

Deși nu este prima dată când căsnicia lui Brigitte cu Florin Pastramă este în impas, de data aceasta divorțul pare a fi iminent. După ce a anunțat separarea, bruneta face declarații și postări care indică faptul că nu are niciun gând de împăcare. Un mesaj dur publicat de vedetă pare a-i fi dedicat afaceristului.

Fosta soție a lui Ilie Năstase este, aparent, convinsă că nu mai există cale de împăcare între ea și actualul soț, iar activitatea ei în mediul online pare a fi influențată din plin de perioada grea prin care trece în viața personală.

După ce l-a acuzat pe Florin Pastramă de violență în cel mai recent interviu pentru Antena Stars, Brigitte a postat un mesaj cu subînțeles ce pare a fi o nouă ”înțepătură” la adresa afaceristului. Este vorba despre un pasaj din Biblie denumit „Ferește-te de lenevie”.

„Du-te la furnică leneșule! Uită-te cu băgare de seamă la căile ei și înțelepțește-te” (…) Sărăcia vine peste tine ca un hoț, și lipsa, ca un om înarmat.”, este parte din mesajul postat de Brigitte, pe InstaStory.