Suma uriaşă de bani pe care o are în conturi Anamaria Prodan, în plin scandal de divorţ

Englezii au anunţat suma uriaşă de bani pe care o are în conturi Anamaria Prodan, agentul care se află în plin scandal de divorţ cu Laurenţiu Reghecampf, căruia i-a reproşat în ultima perioadă că ar fi furat din banii familiei.

Cei de la Daily Star susţin că Anamaria Prodan ar avea o avere estimată la peste 170 de milioane de euro şi sunt surprinşi că aceasta îl depăşeşte la acest nivel pe starul fotbalului englez, Harry Kane, cu o avere estimată la 120 de milioane de euro.

Suma uriaşă de bani pe care o are în conturi Anamaria Prodan
„Cea mai sexy impresară”, aşa cum este numită de englezi, a pozat şi în Playboy, fapt amintit de cei de la Daily Star, care vorbesc şi de perioada în care aceasta s-a implicat la Hermannstadt, în 2020.

Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf sunt în mijlocul unui scandal de divorţ care atinge cote ameţitoare. Agentul de jucători a răbufnit la adresa soţului şi i-a făcut plângere la poliţie. A atacat-o în termeni duri şi pe Corina Caciuc.

La finalul anului trecut, Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf au avut o confruntare, în direct, la TV. Impresarul a făcut acuzaţii halucinante şi a spus că a rămas fără niciun ban în cont. Soţul ei ar fi făcut o mişcare uluitoare.

„A transferat banii noștri, din conturile noastre, în conturile domnișoarei. Dacă nu era averea mamei mele, Anamaria și copiii ei erau în stradă acum.

Toți banii pe care familia Prodan – Reghecampf au fost trimiși în contul amantei. M-am uitat în cont, în miez de noapte, și am aflat că nu mai este nimic„, a declarat atunci Anamaria Prodan.

Anamaria l-a acuzat pe Laurențiu Reghecampf şi că i-a furat gențile scumpe ca să i le facă cadou iubitei lui. A publicat factura la una dintre ele. A costat-o nu mai puţin de 157.000 de dolari!