Teodora, concurenta de la Insula Iubirii, a rămas gravidă? Imaginile care au ridicat semne de întrebare

Teodora de la Insula Iubirii urmează să devină mamă?! Este întrebarea pe care și-o pun toți internauții, în legătură cu ultimele imagini pe care le-a postat pe contul ei de TikTok, acolo unde are o comunitate impresionantă de urmăritori.

Un detaliu le-a atras atenția fanilor: o burtică de gravidă. Deocamdată, concurenta de la Insula Iubirii nu a făcut niciun fel de declarație pe această temă: nu a confirmat și nici nu a infirmat sarcina.

Teodora, concurenta de la Insula Iubirii, a rămas gravidă?
Teodora are o comunitate impresionantă de urmăritori pe TikTok, acolo unde postează adesea videoclipuri care devin virale. În ultima vreme, internauții au observat o burtică suspectă care crește din ce în ce mai mult.

Concurenta în vârstă de 20 de ani este singura concurentă căsătorită de la Insula Iubirii. Deocamdată nu se știe dacă a rămas împreună cu soțul ei, Alex, sau dacă este într-o relație cu ispita Ali.

În imagini, Teodora apare mai fericită și mai împlinită ca niciodată. În unul dintre videoclipuri, tânăra în vârstă de 20 de ani și-a acoperit burtica cu un emoticon în formă de inimă, așadar nu dorește să se expună prea mult.

Fanii au luat cu asalt secțiunea de comentarii
Cea mai tânără concurentă de la Insula Iubirii a fost ”certată” de fani, deoarece nu dorește să facă niciun fel de declarație despre posibila sarcină. Cu toate acestea, concurenta continuă să posteze imagini care ridică destul de multe semne de întrebare.

”Mai bine nu mai postai asta deloc, se prinde oricine că ești gravidă” / ”De ce te ascunzi că ești însărcinată, este cel mai frumos în viața asta să fii mămică” / ”Sarcină ușoară”, sunt doar câteva dintre comentariile internauților.

Teodora Marcu de la Insula Iubirii a recunoscut că, în trecut, a făcut videochat. A venit la Insula Iubirii pentru a testa căsnicia ei cu Alexandru și rămâne de văzut dacă cei doi au reușit să rămână împreună.

”Am vrut să văd cum e și ce e acolo. Cam în două săptămâni am fost câteva zile. Nu căutam o sursă de venit. M-am oprit înainte să mă văd prima dată cu Alex. Am zis că poate continui sau nu, dar nu era ceva ce-mi plăcea foarte foarte mult. El nu a înțeles că acolo nu trebuie să te dezbraci dacă nu vrei”, a spus Teodora în cadrul emisiunii.