Ce dietă ține Gina Pistol. Cum a reușit să slăbească 15 kilograme în doar o lună, după naștere: “Nu am timp sa fac sport”

Gina Pistol este una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare TV. Vedeta a devenit mamă pentru prima dată în urmă cu mai bine de un an, iar de atunci trăiește clipe minunate alături de fetița ei. Ei bine, în urma sarcinii, Gina a luat în greutate, iar asta a făcut-o să intre cât mai repede la dietă. Îngrijorată de felul cum arăta, iubita lui Smiley a luat atitudine și a reușit să slăbească 15 kilograme într-un timp record. Cum a reușit să slăbească spectaculos, dar și care este meniul ei.

Gina Pistol este mama unei fetițe minunate care îi face fiecare zi mai frumoasă. Se bucură de fiecare clipă alături de cea mică, dar nu uită să aibă grijă și de ea. După naștere, prezentatoarea de la Chefi la cuțite ajunsese să cântărească 80 de kilograme, motiv pentru care s-a ambiționat și a reușit să slăbească 15 kilograme în doar o lună. Vedeta a împărtășit cu fanii din mediul online detalii despre parcursul său, dar și unul dintre meniurile pe care ea le consumă și a ajutat-o să slăbească.

Gina Pistol a avut o ambiție de fier atunci când s-a hotărât să revină la formele de odinioară. După naștere ajunsese la 80 de kilograme, dar mult efort și ambiție a slăbit 15 în doar o lună. Dacă pentru unii acest lucru părea imposibil, simpatica prezentatoarea a demonstrat că totul este posibil cu multă dorință. Vedeta a mărturisit în mediul online că nu a avut deloc timp de sport, ci a fost foarte atentă la regimul alimentar.

‘’Ca să vă răspund la o întrebare pe care o primesc destul de des. Nu cred că am slăbit foarte mult. Eu ajunsesem, dar rămâne între noi, la aproape 80 de kilograme, iar acum, după 5 săptămâni și câteva zile, am 65, dar la fel, rămâne între noi. Nu am timp acum și nici nu cred că am voie să fac mișcare, dar când o să mă mai eliberez, o să mă apuc de mișcare’’, a spus Gina Pistol pe rețelele de socializare.

Mic dejun – budincă din semințe de chia cu mango

Gustare 1– o limonadă cu cătină și cu sirop de arțar

Masa de prânz – file de șalău pane la cuptor cu piure de mazăre

Gustare 2 – chifteluțe din hrișcă cu salată frisee (andivă creață) și roșii cherry.