Bianca Pop a anunțat că este însărcinată. Le-a arătat fanilor și burtica de gravidă: ”Cu bărbatul meu sunt”

Fosta ispită de la Insula Iubirii și-a uimit fanii în ultima vreme cu postările controversate pe care le-a făcut pe rețelele de socializare. De data aceasta, a luat prin surprindere întreg showbiz-ul românesc. A anunțat că este gravidă!

Bianca Pop este una dintre cele mai controversate personaje din lumea showbiz-ului românesc. Recent, vedeta a anunțat pe rețelele de socializare că s-a logodit cu un afacerist care deține un restaurant în Spania.

După doar câteva minute, Bianca Pop a postat un nou videoclip pe rețelele de socializare. A anunțat că este foarte fericită și că este însărcinată. Mai mult, și-a filmat și burtica de gravidă și a arătat imaginile fanilor.

Videoclipurile postate de brunetă au făcut senzații pe Internet. Din declarațiile ei reiese că tatăl copilului este chiar George, patronul restaurantului din Spania. Recent, bruneta s-a despărțit de Florin Rusu.

Aflată la restaurantul din Spania, a avut parte de o surpriză neplăcută. Fostul ei iubit a ajuns la fața locului și între ei a iz.bucnit un scandal de proporții. Bruneta s-a înarmat cu o mătură și a făcut ra.vagii.

Cine ar fi, de fapt, tatăl bebelușului
I-a adresat cuvinte dure lui Florin Rusu și ulterior le-a spus fanilor că ea se simte foarte bine, cu toți prietenii ei, cu familia ei, cu partenerul ei de viață, la piscină, ducând o viață la care alții doar visează.

Florin Rusu a mărturisit la Acces Direct că tatăl copilului nu poate fi George, deoarece el și Bianca Pop se cunosc de aproximativ cinci zile. Manelistul a spus că este convins că nici el nu este tatăl bebelușului.

”Dacă n-ai știut să apreciezi o femeie șmecheră… Ai pierdut-o! Aici, prietenii cu familia, cu bărbatul meu sunt. Sunt și gravidă. Să vă arăt și pe bebelul meu. Așa, gravidă. Amin”, a spus Bianca Pop.

Potrivit informațiilor transmise de fostul ei iubit, Bianca Pop este internată acum la Psihiatrie, în Spania.