Oana Roman, secretul unui ten de invidiat! Care sunt trucurile de înfrumusețare ale vedetei

Oana Roman are un ten de invidiat la vârsta de 46 de ani, iar vedeta încearcă să-și întrețină cât mai mult tenul ca să arate perfect, așa că apelează la diferite trucuri de înfrumusețare. De această dată a mers în cabinetul medicului estetician și și-a făcut un tratament facial. Iată care este secretul Oanei Roman!

Oana Roman apelează destul de des la trucurile de înfrumusețare pentru a se menține mereu tânără, iar de această dată a postat pe rețelele de socializare că a mers în cabinetul medicului estetician pentru un nou tratament.

Oana Roman este din ce în ce mai activă pe rețelele de socializare, iar vedeta își ține fanii la curent cu toate momentele din viața sa. Nu este pentru prima dată când vedeta apelează la diferite trucuri pentru a se menține veșnic tânără. Oana Roman și-a mai făcut diferite proceduri faciale pentru a avea un ten fără imperfecțiuni și fără riduri.

Oana Roman se bucură de o comunitate destul de mare în mediul online, iar de această dată a împărtășit cu fanii săi secretul unui ten perfect. Vedeta și-a făcut un tratament pentru conturarea mandibulei și atenuarea ridurilor.

”Este un tratament inovativ pentru eliminarea laxității și rejuvenarea pielii. Rezultatele sunt excelente și vor fi vizibile la aproximativ o lună după ședință și vor consta în reducerea excesului de grăsime la nivelul feței și a gâtului, diminuarea ridurilor, uniformizarea texturii pielii, ameliorarea cicatricilor și diminuarea porilor dilatați”, a scris Oana Roman pe rețelele de socializare.

Oana Roman a mai apelat la trucuri de înfrumusețare
Oana Roman este adeptă schimbărilor, iar vedeta apelează destul de des la trucurile de înfrumusețare pentru a avea un ten perfect și fără imperfecțiuni. Recent, vedeta și-a făcut lifting facial cu acid hialuronic.

”Tratamentul este un lifting non-invaziv cu acid hialuronic. Nu este deloc dureros, dimpotrivă. Cu oxigen hiperbarie și multe vitamine, se simte ca un masaj răcoros. Efectul de lifting este imediat și durează cam o lună. Se poate face o ședință pe lună.

Acidul hialuronic intră în dermul profund și are efect imediat. Pielea este mult mai netedă, ridurile estompate și cearcănele estompate. Sunt sper încântată cum arată tenul meu.”, a scris Oana Roman pe rețelele de socializare.