Din ce motiv nu va mai face Antonia copii cu Alex Velea. Artistul a dezvăluit totul: „Dacă ar rămâne însărcinată…”

Antonia și Alex Velea se bucură de o familie frumoasă, dar vedeta nu mai poate aduce pe lume un copil, chiar dacă cântărețul și-ar fi dorit să devină tată din nou. Artistul a dezvăluit care este adevărul, de fapt.

Alex Velea și Antonia trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de mai bine de zece ani și se bucură de una dintre cele mai cunoscute și apreciate relații din showbiz-ul românesc. Deși lucrurile merg foarte bine între ei, cei doi nu mai pot avea un copil pe viitor. Ce a dezvăluit artistul.

Antonia și Alex Velea sunt părinți responsabili și se implică foarte mult în creșterea copiilor. În urmă cu ceva timp, artistul a recunoscut că își dorește să devină tată din nou, însă vedeta nu mai poate aduce încă un copil pe lume.

Cei doi artiști nu se uită la bani atunci când vine vorba de nevoile copiilor, asta pentru că investesc în educația lor, dar și din dorința ca ei să aibă orice își doresc.

„Am fi avut nevoie de mai mulți bani, pentru că noi ne dorim mult să investim în educația lor, ne dorim să aibă toate lucrurile pe care noi nu le-am avut. Toate astea costă”, a mărturisit Alex Velea, în cadrul emisiunii de pe Youtube theXclusive.

Ce a dezvăluit artistul
Antonia a adus pe lume trei copii, doi băieți și o fată, dar nu mai poate deveni mamă din nou. Alex Velea a dezvăluit, în cadrul unei emisiuni de pe Youtube, că artista are RH-ul negativ și a făcut deja trei cezariene. Cu atât mai mult, nici grupa sangvină nu i-ar mai permite vedetei să aducă un nou copil de lume, iar dacă ar rămâne însărcinată ar putea apărea anumite probleme.

„Deja după trei cezariene… Are și RH-ul negativ. Nici grupa sangvină nu îi mai permite să mai aibă alt copil, dar și dacă ar rămâne însărcinată, ar exista posibilitatea să fie niște probleme”, a adăugat artistul.

Alex Velea și Antonia formează unul dintre cele mai cunoscute și apreciate cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi se bucură de o familie frumoasă și împlinită alături de copiii lor.