Moartea lui Ioan Țiriac a devastat toată familia. Suferință imensă pentru mama miliardarului

Moartea lui Ioan Țiriac a distrus întreaga familie a miliardarului.

Tragedia i-a afectat din mai multe puncte de vedere pe fostul mare tenismen și mama sa, nu doar emoțional. Cei doi s-au confruntat cu probleme pe plan financiar.

Drama neștiută a miliardarului Ion Țiriac

Ion Țiriac este un fost mare jucator de tenis din România, care a ajuns unul dintre cei mai mari colecționari de mașini de lux din lume. Omul de afaceri deține în prezent o avere impresionantă. Puțini știu că el nu a fost dintotdeauna bogat și plin de bani. Tatăl acestuia, Ioan, a murit pe când fostul jucător de tenis avea doar 10 ani. Mai precis, la doar 49 de ani. Decesul a survenit în urma unor complicații apărute după o intervenție medicală. Tragicul incident l-a afectat teribil pe actualul om de afaceri.

După moartea tatălui, Ion Țiriac a fost nevoit să aibă grijă de mama sa, Ecaterina, care a apucat să-și vadă băiatul campion național la tenis înainte să moară și ea prea devreme. Fostul tenismen nu s-a ocupat singur de cea care i-a dat viață. A fost ajutat de sora sa, Rodica. Totuși, cea care l-a adus pe lume pe celebrul om de afaceri s-a stins din viață la 56 de ani, în 1965. Din anumite motive însă, ea a fost îngropată într-un cu totul alt loc decât Ioan Țiriac, dar nu pentru mult timp.

Unde a fost îngropat tatăl lui Ion Țiriac

În primă fază, părinții lui Țiriac au fost îngropați în locuri diferite. Actualul om de afaceri nu a lăsat lucrurile așa. El a reușit, în cele din urmă, să-și înmormânteze împreună cei doi părinți, cumpărând un cavou într-un cimitir aflat în centrul orașului Brașov. Potrivit apropiaților lui Ion Țiriac, fostul mare tenismen obișnuiește să viziteze frecvent mormântul familiei, dar mai ales de sărbători.

Ce planuri are Ion Țiriac

Acum, Ion Țiriac are de gând să organizeze un turneu ATP în București. Dezvăluirea a fost făcută de către managerul de comunicare al Simonei Halep, Cosmin Hodor.

Domnul Țiriac își dorește foarte mult să aducă un turneu ATP la București. Cel mai probabil va fi pe zgură, înainte de Roland Garros (n.r- turneu care se desfășoară în ultima săptămână din mai și prima săptămână din iunie).

Rămâne de văzut dacă se va putea la anul sau peste doi ani. Va fi organizat în zona Otopeni. Domnul Țiriac își dorește neapărat un nou turneu ATP la București.”, a spus Cosmin Hodor, potrivit gsp.ro.