George Simion a fost parasit: Când m-am întors de la Iaşi, îşi luase hainele

Informația momentului despre George Simion. Liderul AUR a fost părăsit de iubita sa. Ies la iveală amănunte fără precendent despre viața amoroasă a politicianului.

Informația momentului despre George Simion. Ies la iveală noi amănunte despre viața amoroasă a liderului AUR. Înainte de a o cunoaște pe soția sa, Ilinca Munteanu, politicianul a avut o altă relație care s-a terminat subit.

În urmă cu ani de zile, George Simion a avut o relație cu o tânără care și-ar fi dorit ca liderul AUR să petreacă mai mult timp cu ea. Politicianul era nevoit să plece în diverse orașe din țară, iar acest lucru a nemulțumit-o complet pe partenera sa.

În final, fosta iubită a lui George Simion a decis să îl părăsească, însă fără să îl anunțe. În momentul în care a ajuns acasă, liderul AUR a găsit casa goală, iar lucrurile iubitei sale de atunci au dispărut și ele. Într-un interviu acordat pentru Libertatea, liderul AUR declara că viața sa nu este deloc una ușoară, având în vedere cele întâmplate.

George Simion, părăsit de fosta iubită

„Cu fosta mea iubită mă uitam la „House of Cards”. E fosta pentru că am plecat să organizez reeditarea Podului de Flori de peste Prut. I-am spus că stau o lună la Iaşi. Ea spera, săraca, să mai stau pe acasă. Când m-am întors de la Iaşi, îşi luase hainele. Mă lăsase singur acasă. Nasol! Viaţa asta de revoluţionar nu e simplă”, a povestit George Simion, pentru sursa citată.

Acum însă, George Simion a găsit o tânără care este de acord cu viața agitată a acestuia. El și-a unit destinul cu Ilinca Munteanu. Tânăra are 24 de ani și a terminat Dreptul la Universitatea Ecologică din București (2014-2018), obținând și un master în administrarea afacerilor la Universitatea București.

În prezent aceasta ocupă funcția de controlor financiar la o multinațională din Franța și nu are de gând să activeze vreodată în politică.

Cine este Ilinca Munteanu, soția lui George Simion?

„Viitoarea doamnă Simion are 24 de ani și s-a amuzat teribil de toate variantele de soții inventate de presă. Stă departe de politică, ceea ce sperăm să facă și actualele partide ale sistemului din 2024 încolo”, a scris George Simion într-un comentariu pe Facebook.

Totodată, liderul AUR își dorește să aibă și o familie mare alături de soția sa. „Îmi doresc mult copii. Vreau șase copii. Cineva mai trebuie să facă copii și în țara asta”, mai declara politicianul.