Cristina Șișcanu, anunț neașteptat după 12 ani de căsnicie cu Mădălin Ionescu. Când fanii se așteptau mai puțin…inevitabilul s-a produs!

Cristina Șișcanu, anunț neașteptat după 12 ani de căsnicie cu Mădălin Ionescu. Când fanii se așteptau mai puțin…inevitabilul s-a produs!😮

Cristina Șișcanu a făcut un anunț neașteptat. După 12 ani de căsnicie cu Mădălin Ionescu, vedeta a început să fie melancolică.
Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu s-au căsătorit în urmă cu 12 ani. De altfel formează unul dintre cele mai apreciate cupluri din lumea mondenă. Dacă viața lor pare roz de la distanță, aflați că sunt și alte aspecte care trebuie luate în calcul.

Cristina Șișcanu, anunț neașteptat după 12 ani de căsnicie cu Mădălin Ionescu
Dacă în urmă cu ceva timp, Mădălin Ionescu vorbea despre relația și partenera perfectă, iată că acum, Cristina Șișcanu vine și ea cu mai multe dezvăluiri cât se poate de sincere.

Vedeta, care urmează să împlinească 39 de ani în luna noiembrie, e melancolică. Deși este căsătorită de mai bine de un deceniu cu Mădălin Ionescu și se poate declara o femeie împlinită, iată că trecerea timpului nu o avantajează.

Sau cel puțin așa spune ea. Cristina Șișcanu le-a mărturisit fanilor săi că este marcată de trecerea timpului. Aceasta se gândește că în curând împlinește 39 de ani, iar acest lucru o sperie destul de tare.

De asemenea, în postare, vedeta vorbește și despre găsirea elixirului tinerețe. Chiar și așa, Cristian Șișcanu este convinsă că nu va apuca să vadă momentul în care știința reușește să rezolve o astfel de situație.

Vedeta, îngrijorată de trecerea timpului
Având în vedere că timpul trece, soția lui Mădălin Ionescu spune că vrea să facă cât mai multe lucruri, uneori inconștient. Totodată, aceasta nu mai vrea să piardă timpul și își dorește să fie activă. Și cel mai probabil și alte persoane împart aceleași gânduri.

„Vă mărturisesc că, de ceva timp, mă preocupă, obsesiv chiar, o idee, o situație. Și anume trecerea ireversibilă a timpului. (…). Trist! (…) Am aproape 39 de ani și începe să mă sperie destul de serios treaba asta.

Da, deocamdată nu a fost inventat elixirul tinereții sau vieții fără sfârșit și asta mi se pare cea mai mare problemă a ființei umane. Că în rest zicem că există șanse de rezolvare pentru diverse probleme. Dar trecerea timpului nu poate fi rezolvată deocamdată. Nu cred că mai apucăm noi să trăim momentul când știința va progresa atât de mult încât să rezolve și această situație.

(…) Și inconștient vrem să facem foarte multe lucruri, să nu pierdem timpul, să construim, să și trăim, să ne și bucurăm, dar să fim și activi. Să reușim să facem de toate. Of!”, a povestit Cristina Șișcanu, într-un filmuleț postat pe rețelele de socializare.

Amintim că în urmă cu doar câteva săptămâni, vedeta a mai postat un text în care vorbește despre despărțire. Mai exact, soția lui Mădălin Ionescu spunea că nicio persoană nu trebuie să fie rușinată atunci când vine vorba de separare.

Tot atunci, ea mai povestea că în cazul în care nu se mai simte bine într-o relație, ar alege să plece. Iar pentru vedetă acest lucru nu este deloc rușinos, având în vedere modul în care societatea a evoluat.