Andra a făcut marele anunţ. A vrut să se afle de la ea: „O să vă şocheze!”

Andra, în vârstă de 36 de ani, este una dintre cele mai bune voci din industria muzicală românească. Cântăreața a revenit pe micul ecran, la Pro TV, în juriul emisiunii ”Românii au talent”.

Andra, primele declarații despre cel de-al treilea copil

Andra a vorbit într-un interviu recent pentru Libertatea.ro, despre căsnicia și despre familia ei. Întrebată care dintre cei doi părinți este mai autoritar, artista a spus:

„Suntem echilibrați, cred că amândoi ținem la aceleași reguli. Să creștem copiii cu răbdare, atenție și blândețe”. „Formăm o echipă foarte bună, ne iubim mult și prioritatea noastră este familia. Așa că orice conflict se stinge foarte repede. Până la urmă ne dorim același lucru. Avem rareori dispute, iar, când apar, motivul e de obicei oboseala. Ne trece repede.”

De asemenea, Andra a vorbit și despre posibilitatea de a mai avea un copil.

„Mereu am spus că ne dorim o familie mare, și acum vorbim despre asta. Nu știu dacă vom mai face un copil, nu este exclus, nici nu este bătut în cuie.”

Artista a vorbit și despre cum își petrece timpul liber. „Îmi place să ies în oraș cu familia, deși nu aș zice că asta e relaxant, nu stau o clipă! Dacă e vorba de relaxare, aș zice că prefer să citesc, să merg la cinema, la restaurant.”, a spus Andra.