Ema Oprișan, momente grele după naștere! Cu ce probleme se confruntă fosta concurentă de la Insula Iubirii

În urmă cu doar câteva zilei, în data de 19 septembrie, Ema Oprișan și Răzvan Kovacs au devenit părinți. Fosta concurentă de la Insula Iubirii a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă și este în culmea fericirii. Însă, problemele au început să apară pentru brunetă imediat ce a fost externată și a ajuns acasă. Cu ce se confruntă aceasta?

Ema și Răzvan au format unul dintre cele mai controversate cupluri de la Insula Iubirii. Cei doi au mers în Thailanda pentru a-și testa relația, însă cuplul lor s-a destrămat repede. Chiar dacă au plecat separați din emisiune, cei doi s-au regăsit după terminarea filmărilor, s-au căsătorit, iar acum au devenit părinți.

Ema Oprișan, probleme după naștere
Așa cum spuneam, în data de 19 septembrie, Ema a adus pe lumea cel de-al doilea copil al său. Este vorba despre o fetiță care a primit nota zece din partea medicilor și care se numește Luna. Acum, cele două au fost externate și au ajuns acasă, însă primele probleme au început să apară.

Ema le-a mărturisit urmăritorilor din mediul online că nu o duce prea bine în aceste zile și asta pentru că se confruntă cu ceea ce se numește furia laptelui. Aceasta este o problemă des întâlnită în timpul alăptării, care este dată de supraproducția și acumularea laptelui și care poate provoca durere, disconfort și febră.

Ema a bifat din plin toate simptomele și s-a ales cu mâini și picioare umflate și cu dureri mari. Însă, deși se confruntă cu aceste simptome foarte neplăcute, nimic nu îi poate șterge zâmbetul de pe față, căci toate pălesc atunci când își stânge la piept fiica.

„Oricât ești tu de forță, tot nu te pui cu furia laptelui. Doar numele te sperie, dar nu să și simți furia lui. Mi-aș fi dorit ca aceste umflături să se termine doar la extremități, nu și cu furia laptelui, vinețeală, gâlme și alte chestii… E perioada cea mai stresantă! Când simți aceste dureri îți vine pur și simplu să le dai jos și să le oferi fetelor care își doresc trei kilograme doar pe unul”, a spus Ema în mediul online.

În timp ce Ema se chinuie cu problemele de proaspătă mămică, partenerul acesteia este în culmea fericirii. Răzvan își dorea de mult să devină tătic, iar acum visul i s-a îndeplinit. Mai mult, de bucurie și în semn de apreciere, acesta și-a tatuat atât numele fetiței sale, cât și al soției.

„Cum e mă să ai Soarele în spate și Luna acasă? Vă zic eu… e bine să fii bogat și vor înțelege doar ăia care știu la ce mă refer”, a spus Răzvan.